fbpx
Skip to main content
Milena Vučić

DVA MESECA NAKON POROĐAJA zategnuta kao PRAĆKA! Pevačica se udala za kolegu i rodila mu drugo dete, a sada je pozirala na moru i svi komentarišu njenu liniju

Foto: Instagram printscreen/vuchicmilena
Izgleda neverovatno!

Crnogorska pop pevačica Milena Vučić u martu ove godine na svet je donela devojčicu Saru. Iskoristila je lepo vreme i pozirala pored mora, a nešto više od dva meseca nakon porođaja izgleda fenomenalno.

Naime, Milena se fotografisala sa sinom, pa sama, a kako deluje, nakon porođaja je aktivna i vratila se na staru kilažu. Nedavno je iznenadila pratioce na Instagramu.

- Kad skladištiš sopstveno mleko. Premoćan osećaj za nas luđakinje - napisala je u opisu fotografije na kojoj se vide litre mleka kojim hrani svoje dete, a čuva ga u frižideru.

Podsetimo, ova pevačica se udala za kolegu Nikolu Burovca i to na svoj dvadeset šesti rođendan, a danas imaju sina Nikšu i ćerku Saru.
Jedno drugom su se zavetovali na večnu ljubav u Crkvi Svetog Save na Vračaru. Pred stotinak zvanica mladenci su izgovorili sudbonosno „da“, a posebnu atmosferu na venčanju stvarao je crkveni hor, koji svojim pevanjem nikog nije ostavio ravnodušnim.

Milena Vučić
Milena Vučić
Foto: Instagram printscreen/vuchicmilena

Crnogorska pop pevačica je i za tu priliku ostala dosledna svom stilu. Ona nije obukla venčanicu, već belu haljinu do kolena, bež sako i svetloplave cipele, o čemu se danima pričalo.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd