fbpx
Skip to main content
masaza kasikama

MASAŽA KAŠIKAMA: Samo 10 MINUTA do SAVRŠENOG IZGLEDA i opuštenih mišića! (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen/joga.lica.face.fitness
Svaka žena preko 30. mora da posveti dodatnu negu svom licu.

Kako opada elastičnost kože i oštećenje tkiva postaje sve vidljivije, neophodne su masaže lica koje će zategnuti kožu i umanjiti bore – zato je odlična masaža kašikom.

Možete je vrlo lako uraditi kod kuće i za 10-14 dana videćete prve rezultate. Savete i šta možete da očekujete od ovakve masaže s nama je podelila Jelena Jovanović koja se bavi jogom lica, programima vežbe i samomasaže lice.

Uklanja KURJE OKO za DVA DANA: Lako se priprema, potrebna je samo OVA MOĆNA BILJKA!

Uklanja KURJE OKO za DVA DANA: Lako se priprema, potrebna je samo OVA MOĆNA BILJKA!

NE TREBA VAM BOTOKS: Zelena maska za PODMLAĐIVANJE odmah daje VIDLJIVE REZULTATE! (RECEPT)

NE TREBA VAM BOTOKS: Zelena maska za PODMLAĐIVANJE odmah daje VIDLJIVE REZULTATE! (RECEPT)

- Masažom kašikom u kućnim uslovima možemo poboljšati cirkulaciju krvi, ublažiti natečenost, delovati na fine linije, ali imati opuštajući efekat na mišiće lica, kao i tela., rekla je Jelena o ovom vidu samomasaže.

Masažu je najbolje raditi sa keramičkim ili porcelanskim kašikama (često ih dobijate uz šolju čaja) , jer plastične ili metalne imaju oštre ivice i mogu da oštete kožu.

Pre nego što počnete sa masiranjem, očistite sve tragove šminke i prljavštine sa lica. Takođe, bilo bi poželjno da dezinfikujete kašike koristeći etanol.

Potrebno je:

- Kašike treba da ohladite u frižideru ili čaši sa vodom i ledom, ali ne iz zamrzivača. Nikako ne odmah iz zamrzivača na lice.

Kašika
Kašika
Foto: Profimedia

- Ukoliko smo natečeni možemo početi samomasažu tako što ćemo kašike staviti ispod očiju i držati kao hladan oblog dok se ne zagreju. Zatim masažu izvodimo uz ulje ili serum., dodala je Jelena Jovanović.

Jelena je dodala da svežinu koju daje ovakva masaža lica možemo videti nakon desetak dana, kao i manju otečenost.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd