fbpx
Skip to main content
Svetlana Ceca Ražnatović, Dragana Mićalović, Teodora Džehverović, Nataša Bekvalac

PROGANJALI IH MANIJACI! "Psihički me urnisao dve godine" Ove naše dame su prošle PAKAO! (FOTO)

Foto Youtube printscreen/ Toxic/Instagram printscreen/hipokampelefentokamela
Nije im bilo lako...

Iako biste možda pomislili da progonitelje imaju samo na primer holivudske javne ličnosti, to nikako nije tačno. I naše pojedine dame sa javne scene su imale razne neprijatnosti ovog tipa. 

Od praćenja, slanja uzmirujućih poruka i poziva, ove dame su dosta toga preživele, ali su o tome i javno govorile: 

Bila je GLAVNA zvezda "Američke pite", a skandali i operacije su je URNISALE!

Bila je GLAVNA zvezda "Američke pite", a skandali i operacije su je URNISALE!

BLISTALA: Ovako je izgledala Šakova ćerka u venčanici, a tek kad vidite ŠTA je imala na GLAVI! (FOTO)

BLISTALA: Ovako je izgledala Šakova ćerka u venčanici, a tek kad vidite ŠTA je imala na GLAVI! (FOTO)

PAŽNJA! Ako ugledaš OVAKAV MLADEŽ na svom telu, ODMAH otiđi kod lekara - možeš sebi spasiti život! (FOTO)

PAŽNJA! Ako ugledaš OVAKAV MLADEŽ na svom telu, ODMAH otiđi kod lekara - možeš sebi spasiti život! (FOTO)

Nina Badrić

Pevačica Nina Badrić je od strane jedne osobe doživljavala više neprijatnosti, zbog čega je morala da ga prijavi policiji. Čovek ju je uhodio oko stana u kojem živi u Zagrebu, želeći da budu prisniji, ali i na ostrvu Hvar, gde pevačica ima stan. Posmatrao ju je iz prikrajka, na plaži, a kako je pisala "Slobodna Dalmacija", slučaj je prebačen na tužilaštvo u Zagrebu, s obzirom na to da progonitelj ima tamo prebivalište. Kako pišu hrvatski mediji, njemu su skladno članu 98. Zakona o kaznenom postupku, izrečene mere opreza koje se odnose na zabranu prilaska, zabranu bilo kakvog uspostavljanja kontakta s njom i zabranu uhođenja ili uznemiravanja.

Ovo nije bio jedini put kada je Nina bila žrtva progonitelja. Tokom božićnog koncerta 2012. godine u Bjelovaru, organizatori su pozvali policiju, kada su uočili čoveka koji ju je pratio više od godinu dana. U Splitu, na koncertu je potom drugi obožavatelj pokušao da upadne na scenu i prođe kroz obezbeđenje. 

nina-badric
Foto: Srbija Danas

Teodora Džehverović

Kako je nedavno izjavila, Teodora već dve godine ima problem sa progoniteljem:

- Detaljno sam se bavila osobom koja me psihički urniše već dve godine. Znam ko je u pitanju. Šokirala sam se kada sam videla sliku te osobe. Uvek sam htela da znam o kome se radi i zamišljala je, ali ne mogu da vam opišem osećaj kada sam i ugledala - priznala je Teodora i dodala:

- Slučaj sam prijavila policiji i to će se rešiti, ja se nadam što pre. Padalo mi je na pamet da me ta neka osoba prati, jer mi je nelogično da zna neke stvari koje znaju samo meni bliske osobe, a nekad čak ni one ne znaju. Tačno je da sam se uplašila, jer živim sama. Prvenstveno se plašim za moju porodicu, jer ja ne znam na šta su ti neki ljudi spremni, čim ta osoba ne odustaje.

teodora-dzehverovic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Dragana Mićalović

I lepa glumica je bila na meti uhode, a tužilaštvo je potom tražilo psihijatrijsko lečenje za osumnjičenog.

- Dobro sam, sve je u redu, nisam povređena, policijska istraga je u toku i ne bih ništa dalje komentarisala dok oni rade svoj posao - izjavila je tada Dragana za "Blic".

- Istina je da sam imala neprijatne situacije poslednja četiri meseca. Smatrala sam da je u pitanju nesporazum i da će se smiriti, međutim, slučaj sam prijavila nadležnim organima koji su odmah odreagovali - dodala je ona.

Dragana Mićalović
Dragana Mićalović
Foto: Srbija Danas

Jelena Rozga

Kao da joj sama situacija oko korona virusa nije bila dovoljna, Jelena će ove početne dane pandemije pamtiti i po uhođenju. 

- Strašno. Nije bio u pitanju jedan nego dva. Bilo bi dosadno da je jedan. Nije mi bilo svejedno, ali imala sam društvo koje bi uveče šetalo sa mnom i mojom psom Ringom. Pomagali su mi da prebrodim tu situaciju, dolazili da budu sa mnom kada bi šetali. Izgledali smo kao Smogovci, nas pet-šest i Ringo. Na pitanje da li se sada okreće iza sebe kada ide ulicom, Rozga je rekla: 

- Da. Okretala sam se ne samo noću, nego i preko dana.

jelena-rozga
Foto: Srbija Danas

Nataša Bekvalac

Na imanju u Čeneju se pre nekoliko meseci pojavio nepoznati muškarac, koji je u rukama nosio cveće i poklone za pevačicu. Vrata mu je otvorila Natašina mama, a kako ga nikad ranije nije videla, pitala je zašto je tu. Čovek joj je rekao da je Natašin dugogodišnji prijatelj i da je došao kod nje, ali se Natina mama ipak snašla i uspela da izbaci uljeza iz kuće. 

Nataša Bekvalac
Foto: Srbija Danas

Katarina Radivojević

Jedno od najvećih neprijatnosti, glumica Katarina Radivojević je doživela u sred bela dana, na Kalenić pijaci. Nepoznati muškarac ju je prvo zgrabio za ruku, a potom počeo da je hvata za grudi i zadnjicu, dok je ona prestravljeno vrištala. Kako se ispostavilo, u pitanju je bio muškarac koji se nedeljama pre toga šetao oko njene zgrade.

katarina-radivojevic
Foto: Srbija Danas

Kristina Radenković, Marija Veljković, Dragana Kosjerina...

Izvesni V.D (33) iz Beograda je pre nekoliko godina napravio lažni Viber nalog na ime jedne novinarke RTS-a i proganjao nekoliko novinarki i voditeljki.

- On je preko aplikacije Viber, predstavljajući se kao ta novinarka, upućivao poruke drugim novinarkama ove medijske kuće. Na taj način, u cilju fizičkog približavanja, tražio je od njih kontakte drugih zaposlenih i pozivao ih na sastanak. Sumnja se da je na taj način, zloupotrebljavajući podatke, ugrozio oštećenu, ali i druge novinarke - navedeno je tada u saopštenju policije. Prema tadašnjim saznanjima "Kurira", V.D je zloupotrebio ime Olivere Jovićević, voditeljke "Upitnika". 

- Manijak se predstavljao kao Olivera i slao poruke drugim koleginicama, među kojima su i voditeljke "Slagalice" Kristina Radenković, Marija Veljković i Milica Gacin, voditeljke Jutarnjeg, Dušica Spasić, Dragana Kosjerina, kao i pojedine voditeljke "Dnevnika" - naveo je tada izvor "Kurira".

Kristina Radenković, Marija Veljković
Kristina Radenković, Marija Veljković
Foto: Instagram/marijakristinatjd

Svetlana Ceca Ražnatović

Pre nekoliko godina, folk divi je obožavatelj upao u kuću na Kipru, zbog čega je intervenisala i lokalna policija. Kako su mediji prenosili, dok su ga hapsili, on je vikao "Zašto me hapsite, ovo je kuća moje žene". Nakon što je deportovan za Srbiju, on je navodno odmah po sletanju nastavio na traži Cecu. Na društvenoj mreži Instagram je objavljivao fotografije uz poruke da je jako želi, voli i da sprema svadbu. On je objavio i fotografiju na kojoj je označio da je u Aja Napi, napisavši i "Želim te, Ceki, tako te ludo želim", a potom i dodao: "Svadba, Svetlana, ljubavi".

Svetlana Ceca Ražnatović
Foto: Srbija Danas
GLUMAČKI VETERANI u NOVOJ SERIJI koja će vas ODUŠEVITI: Ovo ne smete da propustite!

GLUMAČKI VETERANI u NOVOJ SERIJI koja će vas ODUŠEVITI: Ovo ne smete da propustite!

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd