fbpx
Skip to main content
Naomi Kembel

NAOMI KEMBEL STIŽE U BEOGRAD: Dolazak najlepše žene sveta OČEKUJE SE u septembru, sve se sprema u TAJNOSTI

Foto: Shutterstock
Naomi je još 2017. godine boravila u Beogradu, kada je bila specijalna gošća na jednom glamuroznom događaju.

Nakon što su holivudske face poput Danijela Krejga, Edvarda Nortona, Kejt Hadson boravile u Beogradu radi snimanja filma, u srpsku prestonicu stižu nove zvezde.

Kako se navodi, u pitanju su čuveni glumac Silvester Stalone i manekenka Naomi Kembel, koja je već boravila u Beogradu pre četiri godine.

Samo POGLEDAJ TABELU: Evo kako ćeš znati da li IMAŠ višak KILOGRAMA ili si možda pothranjena (FOTO)

Samo POGLEDAJ TABELU: Evo kako ćeš znati da li IMAŠ višak KILOGRAMA ili si možda pothranjena (FOTO)

POSOLITE LIMUN I STAVITE GA PORED KREVETA: Kada se probudite, nećete verovati šta vam se DOGAĐA

POSOLITE LIMUN I STAVITE GA PORED KREVETA: Kada se probudite, nećete verovati šta vam se DOGAĐA

I VIŠE NEGO ŠTETNO: Evo zašto nikako NE SMEMO piti vodu iz plastične boce koja je STAJALA U AUTU

I VIŠE NEGO ŠTETNO: Evo zašto nikako NE SMEMO piti vodu iz plastične boce koja je STAJALA U AUTU

- Iako Stalone i Naomi ne dolaze u Beograd istim povodom, oboje će imati isti prijem. Sve se sprema u strogoj tajnosti, boraviće u jednom luksuznom hotelu, a sa sobom će imati i obezbeđenje tokom boravka u našoj prestonici. Ona dolazi 16. septembra, a on stiže u oktobru - ističe izvor pomenutog medija, upućen u doček.

U razgovoru za medije privrednik Andreja Kesić objasnio je koji je razlog posete Naoim Kembel, ali i da svetski top model dolazi u pratnji bliskog prijatelja Marka Bizaria koji ima planove da investrira u Srbiji.

- Marko Bizari, izvršni direktor brenda "Guči" dolazi na pregovore o otvaranju njihovog brenda u Beogradu. Najverovatnije će to biti u jednom novootvorenom eksluzivnom tržnom centru. Njegova veoma dobra prijateljica je Naomi koja će doći sa njim kako bi posetila Beograd. Biće u Evropi 16. septembra jer joj Engleska kraljica dodeljuje posebno priznanje. Biće podrška na putu i uživaće na novoj destinaciji, jer su čuli sjajne vesti o našem gradu - izjavio je Kesić. Ono što je interesantno, Ćiprijani je u nedelju otvorio hotel u Njujorku, a njegov gost je bio najbolji srpski teniser.

- Prvi gost mu je bio Novak Đoković. Sve filmske zvezde i džet set je svakodnevno u njegovim restoranima. Grad Njujork mu je ustupio brojne svoje lokacije ne bi li oplemenio i postavio grad na mapi sveta - izjavio je Andreja.

Naomi je još 2017. godine boravila u Beogradu, kada je bila specijalna gošća na jednom glamuroznom događaju, ali se tada zadržala svega jedan dan u našoj prestonici.

Tokom prve posete Beogradu, obezbeđenje Naomi Kembel bila je jedna agencija iz Novog Sada, a njihov direktor otkrio je kakva je čuvena manekenka uživo.

- Utisci njene posete su veoma pozitivni. Došla je u pratnji menadžera, frizera, šminkera i čoveka koji je zadužen zadnjih 10 godina za njenu bezbednost, Andree, bivšeg vojnika, pripadnika italijanskih specijalnih jedinica. Jedan veliki šmeker i profesionalac. Sve u svemu, profesionalan tim koji je zajedno sa nama doprineo da sve prođe bez greške. Naomi je najlepša žena na svetu, uživo izgleda kao i na televiziji, brine o svom medijskom izgledu i ništa ne prepušta slučaju - rekao je tada Dragan Lekić koji je vodio njene obezbeđenje, preneo je "Blic".

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd