fbpx
Skip to main content
Elena Karaman

LEČI SE! Elena Karić NAKON RAZVODA i selidbe podelila PRIZOR iz svog doma, ovo je NJENA TERAPIJA

Foto: Instagram printscreen/elenakaraman.essenceofliving
Sprema se za novi život.

Elena Karaman je pre izvesnog vremena završilo jedno poglavlje u životu, kada se razvela od Jugoslava Karića. Kuću u kojoj su živeli na Kosmaju prodali su, a Elena je pronašla drugo imanje, takođe na Kosmaju na kojem sada počinje život iz početka, gradi kuću i voćnja. 

Pre par dana oprostila se od svog starog imanja, zauvek, zaključila jedno i otvorila novo poglavlje. 

Elena je poznata i po tome što vodi zdrav život i vrlo često koristi rituale i obrede zbog kojih mnogi smatraju da je ekscentrična. Elena se ne obazire mnogo na to i živi po svojim merilima. Sinoć je objavila da se leči zvukom, a evo šta to zapravo znači. 

Elena Karaman
Elena Karaman
Foto: Instagram printscreen/ elenakaraman.essenceofliv

Muzika pomaže pri pamćenju, prisećanju, opušta i otvara čoveka. Poboljšava memoriju, ublažava depreidu i nervozu, podstiče isceljenje. 

Šta to znači?

Svrha lečenja izvornim frekvencijama je da se sve dovede u ravnotežu. To se postiže dovođenjem našeg DNK u ravnotežu, i to prvo dominantne DNK, one dobijene od predaka preko majčine i očeve strane. Zatim da se dovedu u ravnotežu energije iz okoline koje dolaze do nas. Na taj način, osim fizičkog tela, dovodimo u balans i naša suptilna tela i celo naše elektromagnetno polje. Sve štetno, tuđe, što nam nije prirodno, a nalepilo se na nas tada se jednostavno razmagnetiše i napusti naše polje.

Ćelija prima naređenja kao i kompjuter. DNK kao kompjuterski program reaguje na frekvencije. Zato i afirmacije, hipnoza i sl. deluju na ljude. Genetski kodovi zapisani su jezikom sličnim ljudskom i mogu se menjati upotrebom verbalnih formula (rečenica, afirmacija). Kada se dovoljno dugo ponavljaju, zasite naše polje svojom vibracijom i memorišu se kao programi koji privlače željenu stvarnost.

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd