fbpx
Skip to main content
Promo

GALERIJA - IDEALNO MESTO ZA CELU PORODICU: Uživajte, zabavljajte se, kupujte, a očekuje vas i VELIKO IZNENAĐENJE!

Foto: Promo
Pored fantastične lokacije, Galerija važi i za mesto na kojem cela porodica može dobro da se zabavi, pronađe svoj omiljeni brend u nekoj od preko 200 prodavnica ili napravi predah uz piće i ručak u više od 20 restorana i kafića, kao što su Primavera, W Sushi ili Steak Supreme

Iako neki možda ne veruju u to, većina studija je dokazala da je šoping odličan način za podizanje raspoloženja. Još kada “naletimo” na neku promociju ili akciju uz koju ćemo uštedeti novac, nema veće sreće! Pored toga što povoljno utiče na raspoloženje i samopouzdanje, šoping je i odličan način da provedete kvalitetno vreme sa dragim osobama.

Kada na jednom mestu imate sve – najpoznatije brendove i to u novom konceptu, kao što su Zara ili Massimo Dutti, najveći Fashion&Friends, supermoderni Nike store, zatim jedini IMAX bioskop u zemlji i vrhunske restorane i kafiće s pogledom na reku – budite sigurni da će vam dan biti ispunjen. Sve ovo, ali i mnogo više, naći ćete u Galeriji, našem najvećem tržnom centru, na samoj obali Save.

Promo
Foto: Promo

Pored fantastične lokacije, Galerija važi i za mesto na kojem cela porodica može dobro da se zabavi, pronađe svoj omiljeni brend u nekoj od preko 200 prodavnica ili napravi predah uz piće i ručak u više od 20 restorana i kafića, kao što su Primavera, W Sushi ili Steak Supreme.

Promo
Foto: Promo

Promo
Foto: Promo

To, naravno, nije sve, budući da je Galerija pripremila i veliko iznenenađenje za sve kupce – vaučer od 1.000 dinara.

Šta treba da uradite da biste ga dobili? 
1.    Aktivirajte aplikaciju Galerija Belgrade
2.    Skenirajte račune napravljene u Galeriji
3.    Ako ukupan iznos na računima napravljenim u jednom danu iznosi 10.000 dinara ili više, e-vaučer u vrednosti od 1.000 dinara vas čeka u aplikaciji. Vaučer možete da potrošite u nekoj od prodavnica u Galeriji.

Požurite, jer ova ponuda važi samo do 13. juna!

Promo
Foto: Promo

Aplikacija Galerija Belgrade vam donosi još mnogo pogodnosti koje će vam podići raspoloženje, a jedna od njih je skupljanje bodova nakon kupovine. Naime, pošto skenirate račun za kupovinu, dobijate bodove po principu "jedan potrošen dinar = jedan bod". Kada skupite najmanje 25.000 bodova, možete da ih zamenite za e-vaučer za novu kupovinu u Galeriji.

Uz to, sakupljanjem bodova prelazite u srebrni ili zlatni nivo i “otvarate” nove pogodnosti, kao što su mesečne nagrade, popusti ili pozivi na ekskluzivne događaje. Svaki dolazak u Galeriju je i dodatni razlog za sreću, jer vas u aplikaciji očekuje “Ogrebi i osvoji” e-kupon, koji donosi iznenađenje u vidu poklona ili sniženja.

Promo
Foto: Promo
Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd