fbpx
Skip to main content
Margarin

MARGARIN UMESTO SOLARIJUMA! Bronzana boja, ten kao zamišljen uz ovaj genijalan trik

Foto: Profimedia
Prirodni preparati za sunčanje se danas sve manje koriste, dok solarijum postaje sve popularniji. Koliko god zvučalo čudno i bilo nelagodno za nanošenje, margarin je prirodni solarijum. Uz pomoć margarina vrlo brzo i jednostavno možete doći do bronzane boje i preplanulog tena.

Preparati, kreme za samopotamnjivanje i razna ulja za taman ten ne samo da sadrže konzervanse u sebi, već čestom upotrebom mogu dovesti do pojave fleka po koži. Oni ujedno ne dozvoljavaju koži da diše i tako je oštećuju.

Pripadnice lepšeg pola sve više upotrebljavaju baš ove preparate i solarijume ne razmišljajući o oštećenjima koje izazivaju na koži.

Kada odlazite na sunčanje postarajte se uvek da uz sebe imate preparat za sunčanje sa zaštitnim faktorom, a margarin vam može pomoći uz to da boja bude još lepša. 

Osećate se UMORNO i SLABO? Možda patite od NEDOSTATKA OVIH MINERALA, evo kako to može da utiče na vas!

Osećate se UMORNO i SLABO? Možda patite od NEDOSTATKA OVIH MINERALA, evo kako to može da utiče na vas!

ŠKORPIJA PRED PUCANJEM, OVAN PREOPTEREĆEN: Dnevni horoskop za dana predviđa dinamičan petak

ŠKORPIJA PRED PUCANJEM, OVAN PREOPTEREĆEN: Dnevni horoskop za dana predviđa dinamičan petak

Iako je ne baš prijatnog mirisa, mastan i poslednji na listi mnogima, margarin je najzdraviji na listi prirodnih preparata za postizanje željenog, tamnog tena. Ne samo da će efikasno dovesti do bronzane boje vaše kože, već će je i štititi, hraniti i dozvoliti da diše i bude zdrava.

Miris maragrina brzo nestaje nakon nanošenja i ne ostavlja fleke ni tragove na koži. Čak i osobe sa jako svetlim tenom tvrde da im margarin pomaže u postizanju preplanulosti.

solarijum
saolarijum
Foto: Profimedia

Zaštita od sunca je vrlo važna

Izlaganje UV zracima Sunca jeste prirodno, ali ne znači da sve što je prirodno sasvim bezbedno. Nije važno samo želeti pocrneti, već to uraditi i na zdrav i bezbedan način.

Previše zračenja, odnosno previše sunčanja, nije zdravo a posebno ne ukoliko nemate zaštitu od sunca. Ovakvo preterivanje povećava šanse da obolite od raka kože i zato je zaštita neophodna. Zaštita od sunca podrazumeva mazanje ulja ili krema sa određenim zaštitnim faktorom. Neophodno je i naglasiti da se ne izlažete suncu kada su UV zraci najjači.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd