fbpx
Skip to main content
Princeza Dajana

Osam BJUTI trikova lejdi Dajane, koji su VANVREMENSKI! Bez OVOGA nije izlazla iz palate!

Foto: Profimedia
Saveti zlata vredni...

Pokojna princeza Dajana je oduvek bila simbol lepote i elegancije. Iako je njena prirodnost bila ta koja je kao magnet privlačila ljude, iza nje postoji nekoliko stvari koje je princeza radila, kako bi zadržala takav svoj izgled.

Ovo je nekoliko bjuti trikova kojima se lejdi Di služila, kako bi uvek bila na visini zadatka:

15. OKTOBAR – MEĐUNARODNI DAN ŽENA NA SELU: UDRUŽENJE “UDAHNI ŽIVOT” MENJA POLOŽAJ ŽENA NA SELU

15. OKTOBAR – MEĐUNARODNI DAN ŽENA NA SELU: UDRUŽENJE “UDAHNI ŽIVOT” MENJA POLOŽAJ ŽENA NA SELU

SPAS ZA SVE ŽENE: Smesa od ORAHA uklanja neželjene dlačice, a recept ne može biti jednostavniji!

SPAS ZA SVE ŽENE: Smesa od ORAHA uklanja neželjene dlačice, a recept ne može biti jednostavniji!

Uradite samo OVU jednu stvar nakon ručka i MRŠAVIĆETE čak i BEZ teretane!

Uradite samo OVU jednu stvar nakon ručka i MRŠAVIĆETE čak i BEZ teretane!

Pazite na obraze
Ako se ne izvede kako treba, konturisanje može da napravi kontraefekat. Da biste izbegli čestu grešku, poslušajte još jedan savet Dajanine šminkerke – nanesite hajlajter iznad jagodica pokretom na dole. Takođe, stavite neutralno rumenilo na jagodice. Na kraju, velikom četkom nanesite bronzer na spoljne ivice lica za topliji izgled.

Bez jakog lajnera
Dok je jaka šminka za oči prihvatljiva u određenim situacijama, prirodniji izgled bolje pristaje za svakodnevno nošenje.

Lejdi Di je volela da oči uokviri jakim plavim krejonom, ali otkad je upoznala Grinvel, to se promenilo. Princeza se odlučila za neutralnije tonove crne i smeđe, što joj je otvorilo oči i nakon čega je delovala odmornije.

Šešir je uvek dobrodošao
Princezu od Velsa često su viđali kako nosi elegantni šešir. Znala je da je lični pečat kraljevska obaveza, ali šešire je volela i zbog osećaja samopouzdanja koji su joj pružali. Šeširi Ladi Di bili su više od simbola kraljevske porodice, a neki njeni najpoznatiji autfiti zapamćeni su baš zbog upečatljivih šešira.

Hidratacija pre šminke
Kao ikona koju paparaci nisu ostavljali na miru, princeza je pazila da uvek bude spremna za kameru. Meri Grinvel, šminkerka i prijateljica princeze Dajane, rekla je da bi ona prvo navlažila lice pre nanošenja bilo kog proizvoda. Zbog toga joj koža ispod šminke nikada nije izgledala ukočeno i beživotno.

Princeza Dajana
Foto: Profimedia

Nikud bez dobrog parfema
Kako navodi Grinvel, princeza je "uvek, uvek, uvek" nosila neki dobar parfem, koji garantuje da ćete biti primećeni, pišu na sajtu "Bright Side".

Eterična ulja najbolji antistres
Princeza Dajana bila je poznata ljubiteljka aromaterapije. Godinama pre nego što su eterična ulja postala svetski hit, princeza je već uživala u njihovim čarima. Znamo već da njen kraljevski život nije bio lak, ali Lejdi Di je spas nalazila i u aromaterapiji koja joj je pomogla da se oslobodi stresa i počne svaki dan sveža.

Čišćenje lica dvaput dnevno
Bez dobre nege lica ne vredi ni najbolja šminka. A Lejdi Di je bila dosledna u svojoj rutini nege kože. Grinvel je otkrila da je pokojna princeza čistila, tonizirala i hidrirala lice dva puta dnevno. I rezultati toga su se svakako videli - jedro, čisto lice koje blista.

Najbolja dijeta je zdrava ishrana
Daren O’Grejdi, koji je bio kraljevski kuvar 15 godina, nakon razvoda Dajane i Čarlsa nastavio je da joj kuva. Otkrio je da je pokojna princeza gledala da izuzetno zdravo jede i da je izbegavala ugljene hidrate i crveno meso koliko je mogla.

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd