fbpx
Skip to main content
kancelarija

PROGNOZA ZA OKTOBAR: Numerolog UPOZORAVA na ZDRAVSTVENE probleme i KONFLIKTE, a na ovo OBRATITE PAŽNJU

Foto: Profimedia
Budite spremni da od ovog meseca izvučete najbolje, zbog onoga što će uslediti...

Pred nama je novi mesec, Oktobar u broju (10= 1+0=1), godina je u broju (5) tako da nam je Oktobar u broju (6).⁣
Oktobar koji je u broju 1 predstavlja jedan novi ciklus, jedan novi početak. Sama po sebi 1-ca simbolizuje ambiciju, liderstvo, karijeru, akciju. Sam mesec u simbolici 1-ce može doneti problematiku i konflikte što se tiče naglašenog ega, tako da će u ovom mesecu zaista biti potrebno napraviti jedan dobar balans kao i da se razvije svet o sebi i o drugima. Sa druge strane ovaj period donosi uspeh na polju posla i karijere.⁣

U ovom mesecu polako počinjemo da osećamo energiju i simboliku sledeće godine, a koja će takođe biti u broju 6.⁣
Brojem 6 (ženski princip) vlada planeta Venera, simbol nežnosti i lepote. Predstavlja emocije, porodicu, brak, partnerstvo, plodnost. Ključna reč ovog meseca svakako će biti ljubav. Tako da će zadak svih nas u oktobru biti: "ljubav prema sebi i drugima". ⁣

numerologija
numerologija
Foto: Profimedia
BOLJE SU OD MLEKA: Ove NAMIRNICE su prepune KALCIJUMA, prava HRANA za KOSTI, nerve i MIŠIĆE

BOLJE SU OD MLEKA: Ove NAMIRNICE su prepune KALCIJUMA, prava HRANA za KOSTI, nerve i MIŠIĆE

Dodaj KAŠIČICU ovog ZAČINA u jutarnju KAFU, pomaže da SMRŠAŠ i ELIMINIŠEŠ najupornije SALO sa stomaka

Dodaj KAŠIČICU ovog ZAČINA u jutarnju KAFU, pomaže da SMRŠAŠ i ELIMINIŠEŠ najupornije SALO sa stomaka

Od bitne važnosti će biti da naučimo ili da pokušamo da budemo nežni prema sebi, da udovoljimo sebi kao i da jačamo našu žensku energiju. Mesec u kom će biti naglašena druga čakra koja ima ulogu širenja kreativne energije po celom telu i baš zbog toga treba da budemo otvoreni i spremni na promene.

Ako se osećate snažno, zadovoljno, vredno ako uživate u životu i sve vam je lepo, privlačni ste sami sebi to znači da vam je druga čakra u balansu. A ako u sebi osećate krutost, izostanak seksualne želje, bol u donjem delu leđa, imate problem sa prostatom ili hormonima, to znači da je ovaj mesec odličan da radite na vašoj drugoj čakri.⁣

Kako imamo na globalu 5-cu koja se vezuje za misli i komunikaciju jako će biti važno da u ovom mesecu prepoznamo naše emocije kao i da ih jasno kažemo i pokažemo ili u krajnjem slučaju da ih transformišemo i promenimo.⁣

Pitanje koje sebi možemo postaviti u ovom mesecu je: ”Koliko sam sposoban-a da uživam u životu”?⁣ Shvatiti da materijalizacija bilo koje vrste može doći samo iz čiste emocije i ljubavi.

sveska
sveska
Foto: Profimedia

Moram da naglasim da je ovo drugi 6-ti univerzalni mesec u godini, baš kao što smo imali i Januar mesec sa početka ove godine. Prisetite se šta vam se dešavalo na početku ove godine tj u januaru mesecu? Možda neke stvari koje niste završili, koje uste odložili u fioku sada dođu na red i budu u foksu kao mogućnost da ih realizujete ili završite.

Oktobar će biti kao što sam rekao usredsređen na porodicu i partnerstvo- na tople i prijatne vibracije u okviru iste kao i na bitna dešavanja, tako da će ovo biti idealan mesec da vratimo svoju energiju stvarima (i ljudima) koje su zaista važne u životu. A ako ste zanemarili kvalitetno vreme provedeno sa porodicom, prijateljima, emotivnim partnerom, ovaj mesec je savršeno vreme za ponovno povezivanje.

Šestica je čist hedonizam, tako da će mnogi od vas u ovom mesecu malo više trošiti na hranu, garderobu, ulepšavanje, kozmetiku, piće. Samo pazite da ne preterate! Preporučujemo da to ipak bude samo jedan dan u nedelji - (petak - Venerin dan) kada ćete u potpunosti sebi da ugodite. Muškarci u stvarima koje vole i u kojima uživaju a žene u šopingu, masaži i ulepšavanju.

Dakle, spremite se da doživite mnogo energetskih promena ovog meseca, jer imamo 4 planete koje su retro, a koje po svemu sudećim donose konflikte, nerazumevanje, probleme u komunikaciji, preispitivanje i svađe. Zato zgrabite prijatelje, porodicu, partnere i uživajte u životu!

Autor: Bojan Kljajić

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd