fbpx
Skip to main content
horoskop

Strelac totalno IZGUBLJEN, VAGA IMA PROBLEM NA POSLU: Pripremite se za TURBULENTAN PETAK prema horoskopu

Foto: Profimedia
Olakšavajuća okolnost je ta što je vikend pred nama...

Stigao je petak i imamo još jedan dan do vikenda. Danas završite obaveze koje više ne mogu čekati kako biste slobodne dane dočekali rasterećeni, a evo šta vam poručuje dnevni horoskop. Neki će u tome biti uspešni, a drugi manje...

Da li ste primetili da imate KVRŽICU NA VRATU? Ova pojava može biti VEOMA OPASNA, evo šta kažu LEKARI

Da li ste primetili da imate KVRŽICU NA VRATU? Ova pojava može biti VEOMA OPASNA, evo šta kažu LEKARI

Prvi simptomi NAJTEŽIH BOLESTI PLUĆA javljaju se NA PRSTIMA: Odmah proverite da li vam se ovo dešava

Prvi simptomi NAJTEŽIH BOLESTI PLUĆA javljaju se NA PRSTIMA: Odmah proverite da li vam se ovo dešava

OVAN

Može biti nerviranja, ali ćete uspešno izlaziti na kraj sa situacijama. Nije vam milo što morate da zamolite nekoga za pomoć i izbegavaćete to do poslednjeg trenutka. Niste sigurni da li da se voljenoj osobi otvorite po nekim pitanjima.

BIK

Malo promenljiva raspoloženja, pa ćete i vi čas biti aktivni, čas se povlačiti. Iako ćete imati povremeno svoje „lenje momente“ uspećete da ostvarite ono što ste isplanirali. Jedno novo poznanstvo aktivira odmah zanimljivu priču, ali aktivira i vas.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

BLIZANCI

Dan je dobar za privatne poslove ili za bavljenje ličnim prioritetima. Imate potrebu da ustaljene stvari promenite, ali i kreativna rešenja za situacije koje su pred vama. Niste ispunjeni u emotivnom delu i možete potražiti savet prijatelja.

RAK

Neke napetosti će biti u prvom delu dana, a posle toga ulazite u opušten i fin period. Bilo da je poslovni ili emotivni segment, imate prave reči za osobe sa kojima dolazite u kontakt, iskreni ste i pridobijate pažnju. Stoje mogućnosti i za finansijski dobitak.

LAV

Danas su vam prvenstveno finansijski prioriteti na pameti. Stoje mogućnosti za novac, ili makar za ugovaranje posla koji će vam se brzo isplatiti. Postavite se odgovornije prema osobi koju volite, trenutno su vaša ponašanja promenljiva.

DEVICA

Imate podršku koja vam je potrebna da biste pokrenuli pitanja ili situacije koje vas interesuju. Nema razloga za nestrpljivost, sve se odvija po vašim planovima. U emotivnom delu budite svesni da ne možete ostvariti sve ono što želite.

VAGA

Malo ste zbunjeni trenutnim stanjem na poslu, ali ne odustajete lako od onoga što ste naumili da ostvarite. Možete steći značajne uvide ako pažljivo gledate i slušate šta se dešava oko vas. Zanemarujete voljenu osobu zarad ličnih prioriteta.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

ŠKORPIJA

Odlučni ste da ostvarite ono što želite, ali u isto vreme spremni da se prilagodite saradnicima i okolnostima. U emotivnom delu vlada čežnja. Moguće je da priželjkujete osobu sa kojom trenutno ne možete ostvariti značajniji kontakt.

STRELAC

Suviše je ovaj dan čudan i sa neuhvatljivom energijom, da biste se snašli baš najbolje u njemu. Sve vam deluje nesigurno, kao da vam je potrebno mnogo više vremena i za najobičnije obaveze. Nećete biti raspoloženi za veće aktivnosti sa voljenom osobom.

JARAC

Dosta ćete se iscrpeti, jer je obaveza više nego inače. Drugi deo dana je bolji za emotivna dešavanja i za odmor i trebali biste da sve misli o poslu maknete iz glave. Možda bi još bilo i najbolje da popodnevne i večernje sate posvetite samo sebi.

VODOLIJA

Dan je dobar za zaradu, ali i za komunikaciju sa partnerima sa kojima sarađujete duže. Sporazumevate se odlično i nema mnogo muke oko dogovora. Niste u raspoloženju da planirate velike izlaske i akcije za večeras, radije ćete ostati kod kuće.

RIBE

Možda ćete morati da odradite stare obaveze koje vam nisu mile, ali onda završavate sa napornim momentima u ovom danu. Popodne i veče su vrlo lepi. Emotivni partner i vi možete zaista provesti vreme u uživanju, ali i provodu.

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd