fbpx
Skip to main content
horoskop

Škorpiju čeka NEPRIJATNOST na POSLU, Rak PRETRPAN OBAVEZAMA: Horoskop za ČETVRTAK je tu, evo šta predviđa

Foto: Profimedia
Pogledajte šta možete da očekujete danas...

Horoskop za dan pred nama je tu. Pogledajte šta možete da očekujete prema prognozi astrologa.

OVAN

Iako ste mislili da ste jedan posao ili obavezu završili, danas ćete ipak morati da se dodatno angažujete oko toga. Iskoristite pozitivnu energiju koja je u ovom periodu vezana za one sa kojima ste bliski, pozovite prijatelje ili simpatiju na druženje kod vas.

BIK

Očekivali ste da će neke stvari ići lakše, i malo vam je naporno da se angažujete. Ipak, neće biti potrebno mnogo truda da se ono što ste planirali završi. Dan je odličan za komunikaciju sa voljenom osobom ili za flertovanje sa nekim ko vam je simpatičan.

BLIZANCI

Pozitivno raspoloženje će vas držati tokom celog dana, iako će biti par situacija koje će vas iznervirati ili izbaciti na kratko iz takta. Partner želi vaše prisustvo, ali vi imate poziv i od prijatelja. Biće teško uklopiti i jedno i drugo.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

RAK

Nadređeni, ali i poslovni partneri danas vam mogu nabaciti mnogo više obaveza i zadataka nego što realno možete da postignete. Smeta vam ljubomora i posesivnost koju partner pokazuje, ali pokušavate da nekako izbegnete raspravu na ovu temu.

"BRATE, NEPRIJATNO MI JE DOK GLEDAM!" Devojka iznenadila momka tako što se pojavila sa koferima, "drugarica" se odmakla od njega kao oparena!

"BRATE, NEPRIJATNO MI JE DOK GLEDAM!" Devojka iznenadila momka tako što se pojavila sa koferima, "drugarica" se odmakla od njega kao oparena!

UNIŠTAVA BAKTERIJE U GRLU: Ova HRANA GREJE, jača organizam, DEZINFIKUJE i oporavlja

UNIŠTAVA BAKTERIJE U GRLU: Ova HRANA GREJE, jača organizam, DEZINFIKUJE i oporavlja

LAV

Okupiraće vas obaveze i nećete biti u mogućnosti da realizujete planove. Biće par zbunjujućih i konfuznih situacija tokom dana, sačuvajte prisebnost. Jednoj osobi na suptilan način šaljete signale da ste zainteresovani. Dobijate pozitivnu reakciju.

DEVICA

Danas ćete uspeti da završite sve što ste planirali u poslovnom segmentu. Moguće je da će vam i neko od kolega priskočiti u pomoć. Morate ispoštovati ljude kojima ste obećali susret i malo je verovatno da ćete uspeti da se vidite i sa partnerom.

VAGA

Imate blagi problem da se usaglasite sa ljudima koji su vam poslovno važni. Nisu ovo neka strašna razmimoilaženja, više nerazumevanje. Želja da se vidite sa nekim je jaka, ali nemojte biti razočarani ako ova osoba zbog obaveza ne uspe da vas ispoštuje.

ŠKORPIJA

Povremeno će se javljati nervoza zbog obaveza. Nemojte sebi pokvariti dan time što ćete dozvoliti da budete uvučeni u kancelarijske svađe. U svojim emotivnim relacijama danas pokazujete određenu distanciranost ili zlovolju

STRELAC

Dosta toga ste isplanirali, ali nemojte računati da ćete lako izaći na kraj sa poslovnim situacijama. Biće povremeno napornijih trenutaka, a postoji i blaga zabrinutost zbog nekog troška. Kontakt sa emotivnim partnerom je zasnovan na strasti.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

JARAC

Neraspoloženi ste, mada nemate pravih razloga. Vaše su pozicije stabilne i možete biti zadovoljni postignutim. Što se emotivnog segmenta tiče, danas su naglašeni posesivnost i ljubomora, ali i želja da potčinite partnera svojoj volji.

VODOLIJA

Kolega neće ispuniti obećanje koje vam je dao i bićete dosta loše raspoloženi, jer ste računali na ovu uslugu od njega. Neko sa posla pokušava da pokrene priču sa vama, zanimljivo vam je, ali za sada ne očekujete ništa specijalno od ovoga.

RIBE

Iako ste dosta nezadovoljni kompletnom poslovnom situacijom, pokušavate da se izdignete iz trenutnog raspoloženja. Emotivni deo je dobro postavljen, i voljena osoba će pokušavati na svaki način da vam se približi i oraspoloži vas.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd