fbpx
Skip to main content
horoskop

DRAMA OD JUTRA: Strelac ima PROBLEME na POSLU, Jarcu PROPALI PLANOVI, a evo šta predviđa horoskop za ostale

Foto: Profimedia
Spremite se...

Petak je stigao, dok se pripremate za viken pogledajte i šta vam predviđa današnji horoskop. 

JEDNOSTAVNO JE: Da biste sprečili gomilu bolesti potrebno vam je SAMO OVO!

JEDNOSTAVNO JE: Da biste sprečili gomilu bolesti potrebno vam je SAMO OVO!

SNIŽENI I POVEĆANI MONOCITI: Evo šta znače ovi parametri i šta morate da URADITE u ovom slučaju

SNIŽENI I POVEĆANI MONOCITI: Evo šta znače ovi parametri i šta morate da URADITE u ovom slučaju

OVAN

Osećate se napeto i čini vam se da se previše zahteva od vas, a da nadoknada za sve to nije zadovoljavajuća. Uspevate da se uzdržite i da nastavite da radite. Iskoristite popodne za odmor i za opuštanje, nije vreme za izlazak.

BIK

Bez obzira da li radite ili vam je ovo slobodan dan, na dnevnom redu su obaveze, ako ne poslovne a ono lične prirode. Povremeno će se provlačiti nervoza, ali uglavnom će je potencirati drugi. Vas lično će danas biti jako teško iznervirati.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

BLIZANCI

Osećate priliv pozitivne energije i čini vam se da lakše izlazite na kraj sa poslom nego do sada. Kao da ste rešili da se nekim stvarima posvetite na drugačiji način i to daje rezultate. Partner može biti iznenađen vašom inicijativom i raspoloženjem.

RAK

Niste spremni da obaveze stavite na prvo mesto. Radije ćete se okrenuti nekim drugim stvarima i ličnim prioritetima, naročito kada je emotivni segment u pitanju. Ostvarili ste jednu zanimljivu komunikaciju i sada želite da je proširujete.

LAV

U poslednjem trenutku završavate jedan posao i možete da odahnete. Skinuli ste veliku brigu sa vrata i drugi deo dana ćete iskoristiti da se posvetite svojim emotivnim potrebama. Tu zaista imate razloga da budete zadovoljni.

DEVICA

Tokom ovog dana morate da uradite više posla nego tokom cele prethodne nedelje. A taman ste mislili da ćete moći malo da se opustite. Nećete uspeti da sa voljenom osobom provedete onoliko vremena koliko ste planirali. Umorni ste.

VAGA

Pokušavate da nervozu neutrališete time što ćete se posvetiti onome što volite da radite, nekom hobiju ili kontaktu sa prijateljima, ali se ne osećate u potpunosti dobro. Nemojte svoju nervozu prenositi u odnos sa emotivnim partnerom.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

ŠKORPIJA

Pokrenuli ste nešto što vas interesuje i osećate pozitivnu napetost. Moguće je da je u pitanju tajni dogovor za posao, ali me ništa ne bi iznenadilo i da ova „tajnost“ bude vezana za emotivni segment. Pojedine Škorpije kuju planove kako da se vide sa nekim.

STRELAC

Previše burno i dramatično reagujete na nešto što realno gledano, nije vredno pomena. Nemojte kvariti svoje kolegijalne odnose ovakvim ponašanjem. U emotivnom segmentu situacija ide na bolje, naročito u večernjim satima.

JARAC

Insistirate da neko ispuni ono što vam je obećao i nećete prihvatiti nikakve izgovore. Ukoliko je obećanje dato od strane kolege, imate potpuno pravo na nezadovoljstvo. Planovi vas i emotivnog partnera se danas ne podudaraju.

VODOLIJA

Jednu finansijsku obavezu uspevate da završite i sada možete da odahnete. Napetost koju vučete iz prethodnih dana može se odraziti u kontaktu sa nekim ko vam je poslovno bitan. Pokušajte da smireno reagujete na provokacije od strane partnera.

RIBE

Danas možete odraditi neki posao u privatnoj režiji i odmah ostvariti finansijsku dobit. Vaše je raspoloženje takvo da imate želju da deo novca odmah i potrošite. I vreme je da se malo opustite i zabavite, to je nešto što vam je baš potrebno.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd