fbpx
Skip to main content
horoskop

ŠKORPIJA PRED PUCANJEM, OVAN PREOPTEREĆEN: Dnevni horoskop za dana predviđa dinamičan petak

Foto: Profimedia
Evo šta možete da očekujete.

Konačno je stigao petak i vreme je da se svi malo opustimo. Evo šta nam dnevni horoskop predviđa za dan pred nama. 

OVAN

Okolnosti u poslovnom segmentu danas su opterećujuće po vas, em morate da žurite zbog kratkih vremenskih rokova. Potražite pomoć kolega, mogu vam izaći u susret. Niste opušteni u kontaktu sa voljenom osobom. Ne izazivajte nervozu.

Potpuno DRUGAČIJE PUNJENE PAPRIKE: Pripremite ih po bakinom receptu, a sastojci su LAGANI i hranljivi

Potpuno DRUGAČIJE PUNJENE PAPRIKE: Pripremite ih po bakinom receptu, a sastojci su LAGANI i hranljivi

Osećate se UMORNO i SLABO? Možda patite od NEDOSTATKA OVIH MINERALA, evo kako to može da utiče na vas!

Osećate se UMORNO i SLABO? Možda patite od NEDOSTATKA OVIH MINERALA, evo kako to može da utiče na vas!

BIK

Neke šanse se neočekivano mogu otvoriti kroz dogovore sa poslovnim saradnicima. Od vas se zahteva brza odluka, pa budite spremni da reagujete. Osećate se sputano u nekim okolnostima koje vam ne odgovaraju kada je vaš emotivni život u pitanju.

BLIZANCI

Jednim delom su se vama bitne situacije u poslu ubrzale, ali još uvek ne dobijate naznake da je rešenje blizu. Izgleda da ćete još neko vreme morati da budete strpljivi. Više ste otvoreni za druženje i izlaske i trebali biste da prihvatite poziv za aktivnosti tog tipa.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

RAK

Tokom dana ćete uspeti da dođete do rešenja za zastoje koje ste imali u poslu. Ipak, čini mi se da ćete samo delimično obaviti ono što se od vas očekuje. Sa voljenom osobom odnos je danas promenljiv. Izađite zajedno u većem društvu, to će vas opustiti.

LAV

Tenzija koju ste osećali u poslovnom segmentu, naročito vezana za kontakte sa saradnicima, danas se smanjuje. Uglavnom uspevate da ostvarite korektne dogovore. U kasnijim večernjim satima može doći do nesporazuma sa voljenom osobom.

DEVICA

Bilo bi dobro ako biste prepodne iskoristili da završite zahtevnije obaveze, jer vam je u tom periodu jača koncentracija i više ste fokusirani. Ne odlažite ono što morate obaviti, kasnije će vam biti teže. U kontaktu sa suprotnim polom ste pričljivi, zabavni, duhoviti.

VAGA

Posle napetih i pomalo tenzičnih momenata tokom jutarnjih sati, ulazite u mirniju i stabilniju fazu. Ostatak dana je ne samo poslovno, već i emotivno dobar po vas. Možete dobiti poziv od strane prijatelja za izlazak i druženje ili ponudu od osobe koja vam je interesantna.

ŠKORPIJA

Danas ste nervozni, na granici tolerancije, ali i sopstvenih snaga, pa ćete verovatno sa teškom mukom izgurati obaveze koje imate. Možete biti dosta kritični prema onima sa kojima dolazite u kontakt. U odnosu sa partnerom stoji blago zahlađenje.

STRELAC

Tokom ovog dana vas vodi samouverenost i osećaj da ste po nekim pitanjima apsolutno u pravu. Promene koje se dešavaju, idu vam u korist. Možete malo da se opustite. Neko postaje sve intenzivniji u pokušajima da ostvari jaču komunikaciju sa vama.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

JARAC

Ublažite svoj stav prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Osećate unutrašnju nervozu, pa možete biti netolerantni ili naporni u komunikaciji. Nemojte kritikovati druge. Odnos sa voljenom osobom može biti ispunjen lepim strastima, ako se malo opustite...

VODOLIJA

Nekim situacijama niste baš zadovoljni, ali ne možete da poreknete da stvari u poslovnom segmentu dolaze na svoje mesto. Ipak, svesni ste da se oko nekih projekata morate još potruditi. Dan je ispunjen kontaktima sa mnogo ljudi. Zanimljiva dešavanja.

RIBE

Energija ovog dana vam uglavnom prija, solidno ste raspoloženi i spremni da se posvetite obavezama. Sa lakoćom ćete uspostavljati kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima. Neko vam prebacuje da ignorišete njegove pozive i poruke. Ovo može biti i prijatelj.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd