fbpx
Skip to main content
Učitelj u katoličkoj školi

SKANDAL U KATOLIČKOJ ŠKOLI! Učitelj tokom onlajn nastave ženi ljubio GRUDI, učenici sve snimili! (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/Que Pasa en Cali ve! @quepasaencalive
Nije hteo da se vidi...

Učitelj katoličke škole u Kolumbiji Ruben Dario Paras snimljen je u neprijatnoj situaciji tokom "Zum" poziva sa svojim učenicima.

Posle onlajn nastave, Ruben je zaboravio da isključi kameru, pa se prepustio razmeni nežnosti sa svojom suprugom. U jednom trenutku joj je podigao majicu i počeo da ljubi grudi.

16-ogodišnji učenici su u neverici posmatrali šta se događa, a neki su i snimili svog učitelja u kompromitujućoj situaciji i snimak je ubrzo postao viralan.

Učitelj se kasnije izvinio učenicima.

"Neke scene su snimljene kada je moja supruga došla da me pozdravi i postale su viralne na internetu. Naravno da je to moja greška, nisam znao da je kamera još uvek uključena. Nisam to uradio namerno, bilo je sasvim slučajno. Želim da se izvinim ako sam nekoga uvredio", rekao je učitelj, a direktorka Patrisia Duran Sespedes pokrenula je istragu o ovom slučaju.

"Ovo je ozbiljna stvar, učitelj se tokom nastave ponašao neprimereno, a situaciju su snimili neki učenici. Kasnije je video postao viralan na društvenim mrežama", kazala je.

Video je izazvao i lavinu komentara na Internetu.

"Osećam se tužno gledajući lice njegove supruge. Ne pokazuje nikakva osećanja. Ili profesoru treba poduka u sisanju grudi", pisali su ljudi, a bilo je i onih koji su pokušali da odbrane profesora.

"Ljudski je grešiti. Zaboravio je na kameru, a s obzirom na to da je kod kuće, može da radi šta god želi", jedan je od komentara.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd