fbpx
Skip to main content
Serija Nepristojni ljudi

Sećate se Debre iz serije "NEPRISTOJNI LJUDI"? Plastična operacija joj je UNIŠTILA LICE i karijeru! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen/Blast From The Past
Povukla se potpuno.

Lesli Eš (60) je osvojila publiku širom sveta ulogom Debre u legendarnoj seriji “Nepristojni ljudi”, a u Velikoj Britaniji je ostalim svojim ulogama zaradila status najpoželjnije “devojke iz susedstva”.  

Bez skandala i golotinje gradila je karijeru koja je bila više nego uspešna. A onda su, sama kaže, došle četrdesete godine, deci više nije bila potrebna, “Nepristojni ljudi” su otišli u zaborav i poželela je da malo vrati vreme.  

BRUSHALTER PRED EKSPLOZIJOM: Grudi Lidije Vukićević prikovale milione muškaraca za TV ekran!

BRUSHALTER PRED EKSPLOZIJOM: Grudi Lidije Vukićević prikovale milione muškaraca za TV ekran!

   

Debra je uvek bila poznata po prirodnom šarmu kojim je i osvojila publiku. Nikakav zahvat joj nije bio potreban, a naročito ne onaj koji je uradila sebi.

  

Od lepe prirodne žene, zbog želje za punijim usnama, Debra je dobila deformisane usne.

Lesli Eš
Lesli Eš
Foto: Youtube printscreen/Blast From The Past

- Htela sam da izgledam kao Liz Harli ili Meg Rajan. Ne znam šta mi se desilo, nekad sam se smejala tim napumpanim ženama - priča i danas Lesli.

    

Otišla je, kaže, u Venecuelu na povećanje usana, i to na crno. A kada je procedura bila gotova, mogla je samo da vrisne od užasa.

Kasnije se ispostavilo da joj je umesto kolagena ubrizgan tečni silikon koji joj je pomerio mišiće u ustima i koji lekari nikako nisu mogli da izvade.

Lesli Eš
Lesli Eš
Foto: Youtube printscreen/Blast From The Past
 

Pored toga, ona se 2004. godine u bolnici zarazila zlatnim stafilokokom zbog koga je bila na dva sata od smrti i zbog čega je provela pet godina praktično u krevetu, a sada se svuda kreće na štakama.

I danas trpi ismevanja na društvenim mrežama zbog usana, a mediji je se redovno prisećaju kao “zvezde padalice”. A Lesli se više ne pojavljuje u javnosti - osim kada treba da govori o svojim pogrešno povećanim usnama jer, kaže, novi cilj joj je da upozori sve žene da im operacija uopšte i nije potrebna, ali ukoliko je žele, da dobro provere kakvom se lekaru daju u ruke da ne bi prošle kao ona.

  

 

   

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd