fbpx
Skip to main content
Rijaliti Love is blind

I OD GOREG IMA GORE! Ovaj rijaliti gledaju MILIONI - a bukvalno SVE u njemu je ODGLUMLJENO! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Netflix
A narod guta...

Rijaliti programi za upoznavanje parova često podižu mnogo prašine i brojni gledaoci ih pomno, pa i fanatično prate. 

Jedan korisnik Redita zapitao se kako u stvari izgleda snimanje takvih rijalitija i šta se tačno događa iza kamera, a odgovorili su mu brojni ljudi koji tvrde da su radili na takvim snimanjima. 


Anastasiju su ŽESTOKO ISPROZIVALI, a sada im je ZAPUŠILA USTA! U roku od 10 sekundi ućutkala hejtere! (VIDEO)

Evo nekih od odgovora. 

1. "Moj prijatelj je muški model i kaže da su iz takvih rijalitija često zvali njegovu agenciju. Hteli su zgodne ljude. Sve je to gluma."

2. "Za šou na kojem sam radio producentima je uvek bilo najbitnije da uhvate prvu iskrenu reakciju upoznavanja takmičara. Posle nje snimali smo tu scenu još nekoliko puta iz različitih uglova, ali te reakcije su iskrene i stvarne."

3. "Jednom mi je ponuđeno 200 evra da glumim zlu devojku u jednom šouu. Mislim da to nije dovoljno novca da sebi javno uništim reputaciju."

Anastasiju su ŽESTOKO ISPROZIVALI, a sada im je ZAPUŠILA USTA! U roku od 10 sekundi ućutkala hejtere! (VIDEO)
Glumac je već surovo PROZIVAO KARLEUŠU zbog svoje snaje u Zvezdama Granda: Sinoć se obratio i ANI BEKUTI

Glumac je već surovo PROZIVAO KARLEUŠU zbog svoje snaje u Zvezdama Granda: Sinoć se obratio i ANI BEKUTI

4. "Snimateljske ekipe se klade na sve. Ako postoji neko takmičenje u šouu, oni će se kladiti. Samo se producenti drže po strani."

5. "Učestvovao sam u španskom šouu gde 12 tipova, svi različitih horoskopskih znakova, pokušavaju da zavedu jednu devojku. Mene niko nije pitao kad mi je rođendan ni što sam po horoskopu, samo su mi rekli da glumim da sam Strelac."

6. "Moj otac je upoznao roditelje jedne devojke koja se takmičila u takvom rijalitiju. Pitao ih je koliko je toga namešteno i odglumljeno, a oni su odgovorili jednom rečju: "Sve!" Ona je manekenka, a glumila je učiteljicu.

7. "Moj prijatelj se takmičio i kaže da doslovno nijedna reč koju je izgovorio u šouu nije bila njegova, već je sve bilo unapred napisano."

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd