fbpx
Skip to main content
Miki Đuričić

TAČNA CIFRA KOJU JE PRODUKCIJA OBEĆALA MIKIJU: Pčelar priznao na koji IZNOS je potpisao ugovor

Foto: Tv Pink Printscreen
Najpoznatiji rijaliti igrač "ponovo jaše".

Četvrta sezona "Zadruge" je završena, a za petu se već uveliko potpisuju ugovori.

Mnoge rijaliti zvezde će se vratiti na velelepno imanje u Šimanovcima i biti deo "Zadruge 5", koja je, po rečima Željka Mitrovića, verovatno poslednja sezona ovog rijalitija.

Mitrović je pre par dana na svom Instagram profilu objavio sliku potpisivanja ugovora sa rijaliti učesnikom koji je svima već dobro poznat.

U pitanju je Miki Đuričić, koji je iz prethodne sezone diskvalifikovan zbog agresivnog ponašanja.

- Evo ga Miki ponovo na mom kanabetu, potpisuje ugovor za Zadrugu 5. Verovatno će Zadruga 5 biti poslednja Zadruga, a možda i poslednji rijaliti na televiziji Pink. To je razlog zašto će polovina takmičara biti najuspešniji učesnici iz prethodnih sezona! - napisao je Željko uz fotografiju potpisivanja ugovora.

Miki Đuričić
Miki Đuričić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

U jedinom intervju za Republiku, Miki je progovorio o iznosima koje rijaliti zvezde dobijaju za učešće, ali se i osvrnuo na svoju zaradu.

- Ja sam uvek zadovoljan honorarom, a veruj mi da svi ostali lažu. One cifre o kojima pričaju, 100, 200 hiljada to su gluposti - rekao je Miki, a zatim se osvrnuo na svoju potencijalnu zaradu koju je 9 dana pre kraja prve sezone Zadruge ispustio jer nije želeo da provodi vreme sa ostalim ukućanima:

- Ja sam trebao negde oko 50 hiljada da uzmem u Zadruzi 1 i ja 9 dana pred kraj poludim i kažem idem kući. Oni kažu jesi li lud ostani još 9 dana, ali ja sam rešio i odem bez ičega - prisetio se Miki te sezone.

Kkao je izgledala njegova diskvalifikacija pogledajte na snimku ispod!

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd