fbpx
Skip to main content
Miljna Kulić

RADNICI PUMPE ODBEGLOJ MILJANI URADILI OVO: "Imala nervni slom, a on prišao i stavio ovo na nju..."

Foto: TV Pink printscreen/Facebook
Našli su joj se u nevolji.

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija Zadruga zbog nepoštovanja produkcije i uništavanje inventara u imaginarijumu.

Mnogi su od starta primetili da je Kulićka nezadovoljna nečim, a sama je u više navrata rekla da jedva čeka da ide kući.

Ipak, kap koja je prelila čašu bilo je Miljanino paljenje rajskog vrta, gde su se aktivirali protivpožarni aparati i gotovo okupali Kulićku. Pored toga, Miljana je poklušala sebe da iseče staklom kako bi isterala svoje.

Pogledajte na snimcima ispod te nemile scene.

Veliki šef je pismo obavestio zadrugare da je Miljana diskvalifikovana, kao i da će od nje biti potraživana novčana sredstva u iznosu od 100.000 evra zbog nepoštovanja pravila iz ugovora koji je sama potpisala.

Posle bekstva Miljana je utočište našla na već svima dobro poznatoj pumpi. Kulićka je tamo zatražila pomoć, a radnici su je zbrinuli, jer prema rečima očevidaca bila je unezverena i besna.

Jedan od prisutnih ljudi napravio je fotku Miljane u radnoj uniformi koju su joj dali jer je bilo hladno, a na samoj slici se vidi Kulićkino stanje.

Miljana Kulić
Miljana Kulić
Foto: Facebook printscreen

 

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd