fbpx
Skip to main content
Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Filip Car, Kristijan Golubović

KRISTIJAN UNIŠTIO ZADRUGARE - brutalno SASEKAO Dalilu i Dejana: "Car je ČISTAČ onoga što drugi po*ebu"

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Oštar na jeziku.

Kristijan Golubopvić jedan je od najzapaženih učesnika "Zadruge", a svojim učešćem u četrvroj sezoni najgledanije rijalitija ostavio je veliki pečat. On je tad stupio u vezu sa Kristinom Spalević i prevario svoju suprugu. Kristijan se sad oglasio i progovrio o aktuelnim dešavanjima iz pete sezone, o kojima bruji ceo region.

"CAR i DALILA U VEZI" - otvorio se Drvetu mudrosti i otkrio TAJNU: Evo šta će se DOGODITI sa Dejanom

"CAR i DALILA U VEZI" - otvorio se Drvetu mudrosti i otkrio TAJNU: Evo šta će se DOGODITI sa Dejanom

PROKLETSTVO VEĆ 4 GODINE: Dalila PRED VENČANJE sa Dejanom kod hodže TAJNO ODNELA BURME? On NEMA POJMA

PROKLETSTVO VEĆ 4 GODINE: Dalila PRED VENČANJE sa Dejanom kod hodže TAJNO ODNELA BURME? On NEMA POJMA

ISTA SI MINA VRBAŠKI, RAZVLAČIŠ SE PO KREVETU: Milica i Mensur OPET U KLINČU - Stegao je za ruku!

ISTA SI MINA VRBAŠKI, RAZVLAČIŠ SE PO KREVETU: Milica i Mensur OPET U KLINČU - Stegao je za ruku!

Na samom početku razgovora pitali smo ga da prokomentariše dešavanja između Filipa Cara i bračnog para Dragojević.

- Mislim da je to dogovor, oni znaju kako da budu u centru pažnje, a to je da bude raskid ili neka svadba, ta dva elementa najviše privlače pažnju. Car je poznat da voli tuđe i da bi spavao i sa Nadicom, samo da mu se daje. Neverovatno je koliko čovek nema poštovanje prema nečijoj vezi ili braku, da se ne kači tu. Ajde da uništi svoju vezu, pa da kažeš loše je, ali smučilo mu se. Tuđa veza, tuđa devojka, te Maja od Janjuša, iznenadio me je. Stvarno prevazilazi ukus - pričao je Kristijan.

Kristijan Golubović
Foto: Youtube Printscreen/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Da li si ispratio kako se postavio prema Marku Janjuševiću i njihov sukob sa početka pete sezone?

- To mi izgleda kao izdaja. Ako ćemo tako Čorba i ja nismo bili dobri sa Janjušem, pa opet nismo imali toliko ogroman konflikt i na kraju smo ostali prijatelji. On zbog devojke, onakav gest da napravi i bude sa Majom posle njega, to je zaista...Mislio sam da je jedan mali mangup koji će postati šmeker vremenom, a ovako je ispao velika ja*ara - rekao je Golubović.

Mnogi su ga upoređivali sa Milanom Jankovićem Čorbom zato što nije hteo da pizna vezu sa Majom Marinković, šta ti misliš o tome?

- Šta da očekujete od Cara koji je se*sualno neiživljen? Šta da očekuje devojka koja sedi sa njim u društvu, ona mu je momentalno draga, imaju pr*c kombinaciju, a priča kako je spavao sa prostitutkama i trošio pare na kazino. On nema emociju ni prema jednoj. On je čistač onog što drugi po*ebu, on to pokupi bez blama i bez ičega. Setimo se kad je nazivao Minu pogrdnim imenima, Sanju, kako može samo da se urinira po takvoj devojci. Spavao je sa njom, počeo da je vređa, pa je bila kriza oko trudnoće, pa se i tu malo trgnuo jer je mislio da je napravio sra*e. Kad je video nije onda je počeo opet da se iživljava. Car je neiživljen mladalački i se*ualno. Video je format u kom igru igra onaj koji više je*ne, menja više riba, spletkari i rastura tuđe veze. Napravila se Španska sapunica, narod to voli. Sa neke strane, sramota je tuđu ženu da diraš. Nije lepo ni kao ja, da prevariš ženi. Zamisli da sam prevario svoju, a uzeo Maju ili Jovanu Ljubisavljević, na šta bi ličilo? Onda si dupli kreten.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
Foto: Srbija Danas

Kako ti se čini Mensur Ajdarpašić? Imao je sukobe sa Carem, kako ti se čini njegovo učešće?

- Jako je dinamičan. ima taj nastup, robusan. Razgovara sa dečkom koji deli budžet, proziva ga "Nemoj ja ovo, ono". Ja sam ušao u konfikt sa ženama i muškarcima, do određene granice. Pljuvanje u facu i polivanje mi je bila zadnja granica. Ja sam ispao najveći nasilnik, a ja na kraju nikog nisam ni ogrebao. Ja ne znam kako da komentarišem te ljude i u koju vrstu njih da svrstamo? - istakao je Golubović.

Da li ima neko od novih učesnika ko ti je privukao pažnju?

Interesantno mi je sve sam Janjuša, Đedovića, Rešićke i Lepog Miće. Svaka čast Pinku. Car je zaslužio da dobije drugu šansu, mlad je i nezreo, treba da se kali po Zadrugama. Lepo su ubacili nepoznate likove, u početku su bili svi interesanti - nastavio je Kristijan.

Kako funkcioniše tvoj odnos sa Krisitnom?

- Super. Svi su govorili da ćemo mi brzo. U normalnom životu, kućnom, jako se razlikujemo i dosta se ne slažemo po pitanju žiivljenja u dvoje pod istim krovom, što se tiče kućnih obaveza, tu imamo dosta razmirica. U emociji i energiji, ni jedne sekunde nije prestala emocija. Uvek pravimo šale, dosta smo aktivni. Ja se trudim da karijere i slava pređu na malu Kristinu, jer meni nije potrebna. Da ono sve što dođe na mene u popularnosti, pređe na nju, da joj od naše veze ne ostane samo cerakanje i da smo poznati što sam ja prevario ženu, a ona se tako mlada zaljubila u mene. Voleo bih da ne budemo stereotipi - pričao je on.

Da li možemo da očekujemo da stanete na ludi kamen?

- Ako Kristina zatrudni, taj isti dan ću da zakažem venčanje - dodao je Kristijan.

Ko je Vaš favorit u "Zadruzi 5"?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd