fbpx
Skip to main content
Maja Marinković

"ON JE POBEDNIK ZADRUGE!" Maja otkrila ko bio mogao da trijumfuje u FINALU - mnogi će se IZNENADITI! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Da li se slažete sa njom?

Maja Marinković došla je danas u Rajski vrt "Zadruge" da porazgovara sa Drvetom mudrosti o odnosu sa Markom Janjuševićem, kao i o njihovim planovima posle Zadruge i kakva su njena očekivanja.

- Šta se jutros dogodilo? - pitalo je Drvo mudrosti.

"Za one koji TEŠKO PODNOSE GOLOTINJU, ovo nije sigurno mesto!" Poznata manekenka (56) SKROZ NAGA!

"Za one koji TEŠKO PODNOSE GOLOTINJU, ovo nije sigurno mesto!" Poznata manekenka (56) SKROZ NAGA!

- Meni priča jednu priču, da me voli i da me neće ostaviti. Onda ono pitanje za stare avanture, mene to poljulja. Znam kako se poneo prema meni prošli put. Pokušao je da pegla neke druge odnose. Imam strah da se neće javiti ili da će me ostaviti. Ako želi da ode ne mogu da ga držim na silu. Mnogo sam emotivna, sve me stigne. Sinoć sma legla on kaže kako samo plačem, juče se ceo dan ponaša hladno. Ima potrebu čim me neko pohvali da kaže da me vode kući. Nije mi jasno što tako reaguje. mene to boli. Pitam ga je l' idemo zajedno na žurku, ona ironično kaže da - objasnila je Maja.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš
Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

- Šta predlažeš? Hoćete da ostanete ovde da živite? - našalilo se Drvo.

- Šta sve ovde nismo prošli. Dve sezone za redom i svađe i lepi momenti. Razumem da ima obaveze i da mora da se posveti svgom detetu. Brine mi što meni govori jedno, a za crnim stolom koluta očima. Znam da mu nije lako i da ni on u glavi ne zna kako će. Za sve može da se nađe način. Znam kako sam se ja prošle godine trudila i borila i ako su svi bili protiv - rekla je Marinkovićeva.

"NISAM NAMERNO!" Isak Šabanović progovorio o ljubavnoj vezi sa koleginicom iz "Zvezda Granda"

"NISAM NAMERNO!" Isak Šabanović progovorio o ljubavnoj vezi sa koleginicom iz "Zvezda Granda"

- Šta misliš kako će se poneti nakon izlaska? -pitalo je Drvo Maju.

- Imam dve opcije u glavi. Ili će biti sa mnom i neće slušati mišljenje i komentare, a znam koliko neki ludi ne žele da budemo zajedno. Msilim konkretno na drugare i društvo koje mene ne voli. Možda on pogleda klip sa Čorbom, pa dobije nervni slom. Ili će neko reći ako hoćeš da viđaš, ne možeš da budeš sa njom. Da li će on biti jak da ne pade pod tuđi pritisak. Ja znam da ovde provodimo 24 sata, a da napolju neće biti tako. On kaže samo budi nomrlna i neću te ostaviti. Šta znači budi normlan? Ne mogu da se menjam iz korena. Traži najmanju sitnicu da kaže da se ponašam kao ludača i da nećemo biti zajedno. Ne mogu da radim ništa na silu, zato se i tako loše osećam. Naša veza je opšti hao, ako je prošle godine izašao sa većim teretom, sada kao slobodan može sve to da reguliše - odgovrila je ona.

- Majo, ko je po tebi pobednik Zadruge? - upitalo je Drvo mudrosti.

- Ja sam rekla da bih volela da to bude Đedović. Opšta je suprotnost nas koji pravimo gluposti. Nije dozvolio da mu se neko igra sa mozgom, bio je tu za mene i dobar je čovek. U poslednje vreme sam razmišljala, ne mogu folirante koji hoće kući 2 dana pred kraj. Milica Kemez je ovde prošla jako teške situacije. U poslednje vreme me navodi da razmišljam u tom smeru. Bora se razočarao što je ispao, verovatno je narod osudio - rekla je Maja.

 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
35 Beograd