fbpx
Skip to main content
Ivan Marinković, Miljana Kulić

"HOĆE DA MI DA DETE, NUDI GA KAO DA JE SAPUN!" Ivan o odnosu sa Miljanom - Pozvaće SOCIJALNE RADNIKE?!

Foto: Srbija Danas/Youtube Printscreen/Zadruga Official
Ovo niko nie očekivao!

Ivan Marinković po treći put je završio "Parove" kao drugoplasirani. Njega to nije previše razočaralo, jer je dobio posao voditelja, te će sledeće sezone biti domaćin, a ne učesnik.

Nakon izlaska u spoljni svet posvetio se vezi s devojkom Jelenom, ali ga je i iznenadila vest da se njegova bivša žena Goca Tržan udala u crkvi za supruga Rašu Novakoviću. Ivan tvrdi da on nikakav zahtev za razvod njihovog braka u crkvi nije podneo, niti je dobio obaveštenje da su razvedeni.

"CRKVENI BRAK MORA DA SE RAZVEDE!" Ivan u šoku zbog Gocine UDAJE - Optužio je da je SLAGALA sveštenika!

"CRKVENI BRAK MORA DA SE RAZVEDE!" Ivan u šoku zbog Gocine UDAJE - Optužio je da je SLAGALA sveštenika!

LUNA PRVI PUT OTVORENO O POSTPOROĐAJNOJ DEPRESIJI: Samo je Marko znao sa čime se bori: "Teško joj je..."

LUNA PRVI PUT OTVORENO O POSTPOROĐAJNOJ DEPRESIJI: Samo je Marko znao sa čime se bori: "Teško joj je..."

OSVANULI INTIMNI SNIMCI Sanje Stanković sa BIVŠIM ZADRUGAROM! Zavodljivo ga GRICKA i uvija se, a on...

OSVANULI INTIMNI SNIMCI Sanje Stanković sa BIVŠIM ZADRUGAROM! Zavodljivo ga GRICKA i uvija se, a on...

Tokom intervjua Ivan se osvrnuo na odnos sa Miljanom Kulić i njihovim sinom Željkom.

Jesi li video sina Željka?

- Znam da su Marija i Siniša loše, ali mi ona nije jasna. Ona sada hoće da meni da dete. Rekla mi je evo ga tebi, ja ne mogu, nisam sposobna sama da ga čuvam, nemam uslova, nisam psihički stabilna, a mama i tata su mi bolesni. Nudi mi dete kao sapun, a posle kaže šalila sam se. Ovih dana idem za Leskovac, pa ću da odem i u Niš. Mnogo mi je žao zbog Siniše i Marije, oni su divni ljudi, ja sam sa njima u kontaktu. Nisam siguran koliko je dobro za Željka da se sada preseli odjednom kod mene, tu će morati i socijalni radnici da se uključe.

Ivan-Marinković
Foto: Srbija Danas

Smeta li ti što odrasta u rijalitiju?

- Uh, ne znam šta bih rekao jer nisam kompetentan. To jesu nezdravi uslovi, Marija i Siniša su to prihvatili jasno nam je zbog čega, ali hvala i tom čoveku koji je organizovao da njemu tamo bude dobro i da ide u vrtić. Na Jeleninu inicijativu nas dvoje smo odneli Željku u Šimanovce poklone za Novu godinu i to cu uvek da uradim. Dok god je on mali i tu su Marija i njegova majka, to na njega ne utiče toliko loše, ali ne bih voleo da odrasta u rijalitiju.

Kako komentarišeš Miljanin odnos sa Zolom?

- Pratio sam sve pred ulazak u "Parove", to je jezivo. Ne znam da li je on nju navukao na nešto, mislim da je on iskoristio Miljanu kao rijaliti igrača. Ona je podnela veliki teret, to mora da se zna. Miljani želim svu sreću i sve najbolje.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Kako gledaš na rijaliti prevare bračnih partnera?

- Grozno. Ta priča da se to radi zbog para je glupa, o tome neću da slušam. Strašno je što je to postalo toliko svakidašnje. To je postalo normalno, ali je očigledno i dalje zanimljivo. Gledao sam snimke šta su uradili Janjuš i Ša, to je najveći blam na svetu. Ti ljudi su javne ličnosti više nego ja, pevači. Oni treba posle negde da pevaju. Ivan Gavrilović je isto ostavio ženu i sada živi svoj život. Da sam ja to uradio, bio bih razapet na Terazijama. Prevare se dešavaju, ali moralne vrednosti su odavno poremecene.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd