fbpx
Skip to main content
Dalila Dragojević

DAVID OBJAVIO ŠOK PISMO DALILE BIVŠEM DEČKU: "Ljubavi, Dejan je nebitan, želim decu da ti rađam"

Foto: TV Pink printscreen
Rani radovi!

Iskusni rijaliti igrači koji se anas šepure u Zadruzi često zaboravljaju svoje "rane radove."

Nije retkost da dignu glavu i oponašaju neki "nivo" a zapravo su bili u stanju da rade sve, ali apsolutno sve što se od njih traži (često i ne traži) kako bi obezbedili bolji plasman i postali to što danas jesu - iskusni rijaliti igrači (ako je to uopšte neko zanimanje).

Jedna od tih je i Dalila Dragojević, bivša Mujić, a umetnički Мoreno.

Dalila je na samom startu pokazal da ima potencijal, ali je nakako uvek bila u zapećku većih rijaliti igrača oko kojih se vrtela glavna priča. Često je bila u drugom planu zbog Gastoza, Mladena Vuletića, Marka Peovića, Ružice Veljković i mnogih drugih.

Međutim, pošto je ceo njihov javni život šoubiznis, mi vas podsećamo na neke segmente koje su naši "stari klijenti" još iz Parova 1 radili kako bi opstali i zavrteli neku priču.

Dalila Mujić
Foto: Srbija Danas

Pobednica "Parova 5" Dalila Dragojević bila je zajedno sa suprugom Dejanom je u ratu sa njegovim bratom Davidom Dragojevićem i Aleksandrom Subotić već u narednoj sezoni Parovam a njihove svađe su bile veoma žestoke.

Suparnice Dalila i Aleksandra neko vreme boravile su zajedno u vili, međutim Aleksandra je napustila rijaliti kako bi rešila probleme u vezi sa starateljstvom nad ćerkom, a za to vreme David nije prestajao da objavljuje šokantne detalje o Dalili.

Na njegovom Instagramu osvanulo je tada pismo koje je, kako navodi, Dalila slala svom bivšem dečku MC Dadu, takođe učesniku rijalitija, dok je bila u Parovima.

- Ovo je Dalilino pismo koje je slala Dadu dok je bio u "Parovima". A koliko su napadali Aleksandru da je ona slala i slično... I još pisama je slala preko Zorana Manijaka kada je išao na operaciju, gde je pisala da ne brine Dado za Mladena, kako neće biti ništa s njim i da će će on biti sa Aleksandrom, a da će naša veza pući. Prošlo je par dana, ona se poljubila sa Mladenom, ostavila Dadu, a za tri dana ulazi Dejan... Uvek je htela svoja sr*nja da prebacuje na Aleksandru, ali ne može! Možda može u vili jer igra sa vrhom, ali sve se vidi... Aleksandra velika - poručio je besno David ispod posta.

Dalila je u navodnom pismu MC Dadu pisala da je on jedini u njenom životu i da zanemari sve što radi sa Mladenom Vuletićem i Dejanom Dragojevićem.

dAVID
Foto: Srbija Danas

- Ljubavi moja, nemaš pojma kako se loše osećam ovih dana. Neki dan sam pala u nesvest, odjednom me je obuhvatila neka panika i gotovo... Mnogo mi ne dostaješ, nisi ni svestan koliko. Svaku noć zaspem razmišljajući o tebi. Nemoj molim te da padaš na te priče što se tiče Davida. Stvarno ga gledam kao brata. Nema potrebe da pišeš Milanu kako si čuo da sam prokomentarisala Davidovog brata, kad znaš da nemam problema s tim ni kada si ti tu. Za mene ne postoji niko osim tebe i može da dođe bilo ko, nebitan je. Volim te, shvati to! Želim biti tvoja supruga i majka tvoje dece! Želim da nosim tvoj prsten zauvek. Jedva čekam da vas vidim u studiju, i tebe i moju mamu. Indiru mi pozdravi puno i poljubi je za mene. Moja buduća svekrva! Hoću da mi napraviš ili narukvicu ili ogrlicu sa tvojim imenom - stoji u pismu koji je obelodanio stariji od braće Dragojević.

Kako će Davidov rođeni brat, a Dalilin suprug, Dejan Dragojević reagovati na ovo, ostaje da vidimo.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd