fbpx
Skip to main content
Darko Lazić

ISPLIVALE STRAVIČNE FOTOGRAFIJE - Leži sa KRAGNOM OKO VRATA u ambulanti HITNE POMOĆI nakon sukoba

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Paparaco lov
"Kada su krenuli kući, njih dvoje su nastavili da se svađaju i udaraju. U kolima je tek bio haos."

Darko Lazić i Barbara Bobak na sve načine pokušavaju da demantuju da su se pobili nakon proslave koju je početkom oktobra organizovao njihov kolega Srećko Krečar povodom punoletstva ćerke.

 

BEBA NIJE MENSUROVA?! Milica ušla TRUDNA U RIJALITI! Isplivala priča O BIVŠEM - EVO KO JE OTAC DETETA?

BEBA NIJE MENSUROVA?! Milica ušla TRUDNA U RIJALITI! Isplivala priča O BIVŠEM - EVO KO JE OTAC DETETA?

MAJA USLOVILA ČELNIKE ZA ULAZAK - Evo šta je tražila od PRODUKCIJE u ovoj sezoni "Na svakih 5 dana..."

MAJA USLOVILA ČELNIKE ZA ULAZAK - Evo šta je tražila od PRODUKCIJE u ovoj sezoni "Na svakih 5 dana..."

SUZE NE PRESTAJU, POTPISALI SU: Procurio snimak - Dejan i Dalila se ODLUČILI na OVAJ korak pored svega

SUZE NE PRESTAJU, POTPISALI SU: Procurio snimak - Dejan i Dalila se ODLUČILI na OVAJ korak pored svega

Mediji su došli u posed ekskluzivnih fotografija iz bolnice na kojima se vidi pevačeva devojka kako leži na transportnom bolničkom krevetu sa kragnom oko vrata, dok Darko pere ruke na lavabou u ordinaciji. Fotografije su nastale nakon tog incidenta.

Pre nego što su se njih dvoje obračunali, Lazić je navodno ušao u sukob sa Urošem Živkovićem. Darko je, prema rečima izvora, posumnjao da se njegov kolega nabacuje Barbari, pa ga je napao pred svima.

- Na toj proslavi su svi bili pijani. U jednom trenutku nastao je kurcšlus između Uroša i Lazića. Darko ga je pred svima optužio da gleda u njegovu devojku i da joj se nabacuje. Govorio mu je: "Ti misliš da sam ja budala, da ne vidim šta radiš. Debilu jedan. Seljačino, muvaš Barbaru pred mojim očima!" Svašta mu je izgovorio... Reči nije birao. Živković je bio u čudu jer ništa nije uradio. Srećko je potom skočio da ih razdvoji jer su počeli da se biju. U celom tom haosu Darko je nasrnuo i na Krečara i slomio mu čašu u ruci. Krv je liptila na sve strane i Krečar je morao da ide na ušivanje. Žurka se pretvorila u pakao - priča pevač sa estrade koji je insistirao na anonimnosti.

Prema njegovim rečima, Barbara je nasrnula na Darka da zaštiti Živkovića:

- I ona je bila pod gasom, a pokušala je da odbrani Živkovića. Vikala je na Lazića, izblamirala ga pred svima. Ni ona ne zna da se ponaša. Kasnije, kada su krenuli kući, njih dvoje su nastavili da se svađaju i udaraju. U kolima je tek bio haos. Barbara je povredila vrat. Morali su hitno da je odvezu u bolnicu. Tamo su nastale te fotografije. Eto, ona zna da demantuje jer ih je sramota šta su napravili pod dejstvom alkohola. Sramota ih je jer im se svi smeju što ne znaju da se ponašaju - završava pevač.

Uroš Živković bio je kratak ovim povodom.

- Laž. Srećko je hteo da uzme čašu od Darka, pukla je časa i on se posekao, a ja sam se našao tu. Nikakav sukob se nije desio - rekao je Uroš za Srbija Danas.com

Fotografije nakon tuče iz Hitne pomoći POGLEDAJTE OVDE.

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd