fbpx
Skip to main content
Poznati

U mladosti su bili cimeri, dolazila im je policija na vrata, pravili su gluposti, a neki su postali i KUMOVI!

Foto: Youtube Printscreen/Srbija Danas/Instagram Printscreen
Tada su bili mladi!

Mnoge današnje poznate zvezde kada su došle u Beograd morale su da iznajme stan i dele ga sa nekim kako bi smanjili troškove, te su se tako izrodila i mnoga kumstava i prava prijateljstva.

OTKRIVAMO: Evo kako na JEDNOSTAVAN NAČIN da ULEPŠATE ŽIVOT sebi i svojoj porodici

OTKRIVAMO: Evo kako na JEDNOSTAVAN NAČIN da ULEPŠATE ŽIVOT sebi i svojoj porodici

O NJIHOVIM BRAKOVIMA SE MALO ZNA! Mima, Žarko i Voja su važili za velike ZAVODNIKE, a OVE PRIČE retki znaju!

O NJIHOVIM BRAKOVIMA SE MALO ZNA! Mima, Žarko i Voja su važili za velike ZAVODNIKE, a OVE PRIČE retki znaju!

Nakon što je Toma Panić javno PONIZIO majku svog deteta, Nadežda Biljić je uradila OVO! (FOTO)

Nakon što je Toma Panić javno PONIZIO majku svog deteta, Nadežda Biljić je uradila OVO! (FOTO)

Dragana Mirković je MAŠTALA o velikoj SVADBI, a udala se pred 20 ljudi! (FOTO)

Dragana Mirković je MAŠTALA o velikoj SVADBI, a udala se pred 20 ljudi! (FOTO)

Ana Stanić
Ana Stanić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Pevačica Ana Stanić i glumica nekada su bile cimerke. Dok je Katarina studirala glumu, Ana je pohađala filmsku i TV produkciju. Kada se Ana Stanić udavala za Momčila Lavrnića, Katarina Radivojević joj je bila kuma na venčanju.

katarina-radivojevic
Foto: Srbija Danas

- Prvi put u životu sam kumovala, a bio je to za mene veliki i odgovoran zadatak. Najviše me je dirnuo čin verskog venčanja u manastiru Velika Remeta na Fruškoj gori. Drago mi je da su se venčali nakon tri i po godine veze i presrećna sam što su me uzeli za kumu - rekla je ranije Katarina Radivojević.

sloboda-micalovic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Glumici , kada je došla iz Leskovca, cimerka i koleginica sa klase joj je bila Zorana Bečić, inače ćerka čuvenog sarajevskog glumca Zorana Bečića. Njih dve su i danas veoma bliske prijateljice.

- Zorana je moja bliska prijateljica sa klase, zajedno smo živele dok smo studirale - rekla je ranije Sloboda.

Nenad Jezdić
Nenad Jezdić
Foto: Youtube printscreen/MONDO portal

Željku Joksimoviću cimer u studentskim danima je bio glumac Nenad Jezdić, a kasnije i kum na prvom venčanju sa Vesnom.

zeljko-joksimovic
Foto: Srbija Danas

- U poslednje vreme se naši estetski stavovi puno razlikuju, pa mi najviše prija kad evociramo dečačka i momačka sećanja. To je ona najintenzivnija, najčvršća spona među nama. On je čovek koji radi na sebi i ja bih želeo da svoj neizmerni dar usmerava u drugom pravcu. I on i ja znamo u srcu gde se to krije... Kako bilo, sačuvaćemo ono nepovredivo: kumstvo i uspomene - rekao je pre desetak godina Nenad Jezdić.

Nina Janković
Foto: Srbija Danas

Nina Janković je stan delila sa koleginicom sa klase Miljanom Gavrilović.

- Pošto sam bila cimerka sa Miljanom Gavrilović, mojom koleginicom sa klase, nas dve smo 24 časa provodile zajedno. Bile smo u istom sosu, ali nismo došle u tu situaciju. Nije bilo vremena i zbog fakulteta nismo ni videle ta svetla. Radnim danima bila sam na predavanjima i vežbama, a vikendom kao i svaki student koji dođe u Beograd, išla sam kući u Šabac, sve dok nisam shvatila da me to fizički umara - rekla je ranije za “Stori” Nina.

Nina se prisetila kako su se Miljana i ona lepo zabavljale nakon studenskih dana.

- Čak i posle fakulteta smo nastavili da se družimo i to tako što su moje kolege dolazile na žurke koje smo Miljana Gavrilović i Marija, naša treće cimerka koja je studirala japanski, organizovale u našem stanu na Banovom brdu. U stvari, više su to bile sedeljke na kojima smo pevali uz gitaru i zaista smo se divno družili. Išli smo i kod mojih u Šabac, na slavu - ispričala je Nina u jednom intervjuu.

Mima Karadžić
Mima Karadžić
Foto: Youtube Printscreen/Emisija Premijera

Iako važi za večitog neženju, Mima Karadžić ipak to nije bio. On je davnih dana sudbonosno “da” rekao tada Sunčici Đurić, a tom činu prisustvovao je njegov nekadašnji cimer, a tada kum Žarko Laušević, s kojim je živeo tokom studenskih dana u Beogradu. Ljubav između Sunčice i Mime nije dugo trajala. Svako je krenuo svojim putem, a kumstvo Mime i Žarka postajalo je sve tanje i tanje.

- Kum mi je bio Žarko Laušević. Žarko i ja smo ceo život proveli nekako... - bio je nedorečen Karadžić gostujući u emisiji “TV lica kao sav noramalan svet”.

Žarko Laušević
Žarko Laušević
Foto: Youtube Printscreen/Prva TV

Inače, godinama unazad Mima je u svojim intervjuima uvek vešto izbegavao da priča o nekadašnjem prijatelju. Međutim, sahrana Dragana Nikolića sve je promenila. Mima i Žarko tada su shvatili koliko su nedostajali jedan drugom, pa su, nakon što su prijatelja ispratili na večni počinak, otišli u kafanu, gde su do zore pričali.

tanja-savic
Srbija Danas / Jelena Obradović

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš na početku svojih pevačkih karijera delile su iznajmljeni stan u Beogradu. Pored toga što su bile koleginice i cimerke, Tanja i Slavica bile su i bliske drugarice od 2004. do 2006. godine, kada su se posvađale, a onda prestale da žive zajedno, ali i prekinule komunikaciju.

Ipak, 2013, nakon sedam godina, pevačice su uspele da izglade odnose. Slavica je čestitala Tanji rođenje drugog deteta, a kada se Tanja vratila iz Australije u Srbiju, videle su se i zajedno gostovale u jednoj od “Grandovih” emisija.

- Dugo smo razgovarale. Tanja je dosta sazrela - rekla je Slavica nakon pomirenja.

Slavica Ćukteraš
Foto: Srbija Danas

Njihovi putevi su se ukrstili u Beogradu. Bojana je došla iz Novog Sada, a Marija iz Zaječara, kako bi oprobale sreću na Fakultetu dramskih umetnosti.

- Kad sam izašla na prijemni u Novom Sadu, kod Petra Banićevića, on me je, čim je video fotografije koje sam donela uz prijavu, pitao: „A zašto vi ne biste pokušali da se bavite menekenstvom?”. „Molim?”, odgovorila sam, “Videćete vi! Doviđenja!”, i samo izašla napolje - rekla je Bojana i dodala:

- Drugi put sam prošla u uži izbor kod Bore Draškovića, ali nisam prošla dalje. I onda mi je Marija Veljković, s kojom sam tad živela i koja je potpuno isto prošla na prijemnom, rekla da je čula da treba da se oformi eksperimentalna klasa na BK akademiji i obe smo primljene.

Mnogi nisu znali da su Milica Todorović i Katarina Živković nekada bile cimerke.

- Pa to je haos bio! Milica i ja se uvek smejemo kada pričamo o tom periodu. Nas dve smo bile toliko različite, kao mačka i miš! Mnogo smo se volele i mnogo svađale - pričala je ranije Kaća, a Milica otkrila kako im je došla policija na vrata:

- Kaća Živković i ja samo tada živele zajedno. Čistile smo terasu u našem stranu, ona je sipala nešto slučajno komšinici na glavu, a nakon 15 minuta nam je došla policija na vrata, a mi stojimo sve sa maskama na licu. Kažu oni da je komšinica rekla da želimo da je ubijemo, sipale smo joj sonu kiselinu na glavu. To je bila glupost.

PUSTIO VOLAN, POLUDEO! Nećete verovati ŠTA je Marko uradio usred vožnje - trudna Luna SVE snimila! (VIDEO)


PRIZNANJE TOME PANIĆA PRED MILIONIMA GLEDALACA "ZALJUBLJEN sam u Paulu i NE ZANIMA me Nadeždin OPROST!"

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd