fbpx
Skip to main content
nnghn

LIDIJA OTKRILA ZBOG ČEGA POSLE "BOLJEG ŽIVOTA" NIJE IGRALA TAKO VAŽNU ULOGU! A uskoro će se pojaviti OVDE

Foto: Instagram Printscreen/vukiceviclidija
Objasnila je kako sve funkcioniše.

Glumica Lidija Vukićević od uloge Violete Viki Popadić u "Boljem životu" nije imala veće uloge u televizijskim projektima. Nakon 33 godine, glumicu će publika imati priliku da gleda u seriji "Igra sudbine".

Šta sve možeš u Srbiji za 1 euro?

Šta sve možeš u Srbiji za 1 euro?

"ĐORĐE JE UKRAO DUŠANOV TELEFON I KRIŠOM RAZGOVARAO SA MNOM, a kada je saznao..." Tanja otkrila detalje drame

"ĐORĐE JE UKRAO DUŠANOV TELEFON I KRIŠOM RAZGOVARAO SA MNOM, a kada je saznao..." Tanja otkrila detalje drame

JEZIVI DETALJI - BAKA Kemezove PLAKALA dok ju je Bora PSOVAO I VREĐAO? A onda MU je Milica poručila OVO

JEZIVI DETALJI - BAKA Kemezove PLAKALA dok ju je Bora PSOVAO I VREĐAO? A onda MU je Milica poručila OVO

Lidija tvrdi da se uloge danas ne dobijaju na osnovu kvaliteta, već da su kriterijumi drugačiji, te da je presudno poznanstvo, zbog čega isti glumci igraju u različitim projektima.

- Od "Boljeg života" nisam igrala u seriji, ali trajem zahvaljujući snazi moje ličnosti i novinarima koji me prate. Međutim, sve vreme sam bila u pozorištu i radila hiljade i hiljade predstava, sve ono što publika ređe posećuje. Televizija je prosto medij koji je najgledaniji i to je tako - rekla je Lidija i osvrnula se na svoju pauzu od 3 decenije.

- Gledam na to kao na skupine ljudi koje mi zovemo klanovi, iako mi je to ružna reč. Prosto se pojavljuju jedni te isti glumci i to možete da vidite. Ne  dele se uloge prema kvalitetu, nego prema poznanstvima, a ja nisam osoba koja će da pita za ulogu ili nešto da traži - rekla je Lidija i dodala:

- Ta moja crta i srpsko-crnogorskog poreklo po tati, koje čini moj karakter su presudni. Život mi je ispunjen i nemam potrebu da sad idem da se nudim i molim za ulogu. Uvek sam nalazila način da radim, pokretala se u pozorištu. Malo je previše toga da se vrte svuda isti ljudi, To su dobri glumci, ne kažem da su loši, ali možda je previše da ih gledamo u 15 uloga.

- Niti šta očekujem niti se iznenađujem, zato sam svesna osoba. Ja sam neko ko živi svoj život van svega i vodim ga i trudim se da na kvalitetan način provedem vreme i sad sa koronom, a i bez nje. Takav sam tip osobe - ispričala je Lidija i dodala:

- Sve što se dogodi pozitivno doprinese kvalitetu i ulepša život, a ja nisam osoba koja se nada, čeka, juri, iščekuje, jer ja to ne radim. To je meni gubljenje vremena. U životu kad dođe - došlo i ja sam srećna, sve ide i teče i lepo mi je. Uvek sam govorila da ne gledam svoj život kroz glumu, ne pripadam ljudima koji kad se završi karijera padnu i sad ćemo da pomremo.

Glumica se osvrnula i na svoju ulogu u seriji "Igra sudbine".

- Igram jedan odličan lik sa skroz određenim karakterom, koji se meni jako dopada i koji negde prati moj temperament i moju energiju. Mislim da je to odlična uloga i da će biti jedna vrsta osveženja u seriji - zaključila je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: OVO NIJE BILO NA TVu! Tara otkrila šta se desilo u studiju kada se GAĐALA STOLICAMA sa Mićom - ISTRČALI IZ KADRA, a onda... Ludnica! (VIDEO)

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd