fbpx
Skip to main content
Porodica

TRAGEDIJA! Roditelji preminuli od KORONE u roku od dve nedelje: Ostavili iza sebe petoro maloletne dece, među njima i novorođenče koje nisu ni upoznali

Foto: GoFoundMe printscreen
Novorođena beba je ostala bez roditelja, ali i bez imena. Za sada je porodica zove "devojčica"

Danijel i Dejvi Masijas iz Kalifornije su proteklih 18 meseci bili veoma oprezni zbog korona virusa. Kako se nisu vakcinisali, razboleli su se jedan za drugim i umrli u razmaku od nekoliko nedelja - iza sebe su ostavili petoro dece, od kojih najmlađe nisu ni upoznali.

PRESEDAN U AUSTRIJI: Žena novčano kažnjena zbog vređanja Kurca, mogla je i gore da prođe

PRESEDAN U AUSTRIJI: Žena novčano kažnjena zbog vređanja Kurca, mogla je i gore da prođe

MAJKA MONSTRUM! Novorođenče izudarala i ubila ČEKIĆEM pa ga bacila pored kontejnera, muž zatekao JEZIV prizor

MAJKA MONSTRUM! Novorođenče izudarala i ubila ČEKIĆEM pa ga bacila pored kontejnera, muž zatekao JEZIV prizor

BORIS DŽONSON U ŽALOSTI: Britanski premijer izgubio člana porodice, umrla je "iznenada i mirno"

BORIS DŽONSON U ŽALOSTI: Britanski premijer izgubio člana porodice, umrla je "iznenada i mirno"

Par je do tada vodio računa o svemu - brisali su površine, tuširali nakon posla i čak naručivali dostavu namirnica i ostalih potrepština. Međutim, ni to nije bilo dovoljno da ih sačuva od korona virusa.

Dejvi (37) je bila u sedmom mesecu trudnoće sa petim detetom početkom avgusta, kada je hospitalizovana zbog korona virusa. I njen suprug Danijel je takođe oboleo, prenosi CNN.

Doktori su Dejvi porodili carskim rezom pre vremena dok je bila intubirana, ali je umrla pre nego što je upoznala svoju bebu.

Danijel (38) lečio se u istoj bolnici kada je saznao da je dobio ćerku. Medicinske sestre su mu pokazale fotografije bebe, pre nego što je umro od komplikacija izazvanih virusom manje od dve nedelje kasnije. Novorođena beba je tako ostala bez roditelja, ali i bez imena.

Kada je bolnica pozvala i pitala za bebino ime, Teri Masijas, Danijelova majka, koja sada brine o petoro dece, rekla im je da će "sačekati sina da joj da ime".

Nažalost, to nije dočekala. Beba još uvek nema ime, a porodica je za sada zove "devojčica".

Baka je objasnila smrt roditelja unucima

Dejvi i Danijel nisu bili vakcinisani i umrli su jedan za drugim - žena je 26. avgusta, a muž 9. septembra - ostavljajući za sobom decu od tri nedelje do osam godina.

- Nije da nisu želeli da se vakcinišu, planirali su to - rekla je baka Teri za CNN.

Ona veruje da su njen sin i snaja zakačili korona virus na nedavnom putovanju u zatvoreni vodeni park.

Teri morala da objasni deci smrt roditelja - kako kaže, dečak (8) i devojčica (5) su razumeli da su roditelji otišli, ali nije sigurna da shvataju da se nikada neće vratiti kući.

Trogodišnja devojčica je rekla baki kako je sanjala da njen otac dolazi kući iz bolnice. Kada je saznala da je umro, počela je da plače...

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd