fbpx
Skip to main content
princ Hari

SVI SKANDALI PRINCA HARIJA: Zbog ovog je kraljicu Elizabetu nedeljama bolela glava

Foto: Profimedia
Princ Hari je od samog rođenja glavna tema tabloida širom sveta, a neretko i sam potpaljuje vatru brojnim skandalima.

Britanski princ Hari rođen je na današnji dan 1984. godine, a pre nego što je upoznao bivšu glumicu Megan Mark i skrasio se, bio je najpoznatiji po svom razuzdanom stilu života.

Hari je rođen u Londonu kao drugo dete princa Čarlsa i princeze Dajane, a šesti je u redu za britansku krunu. Punim imenom Henri Čarls Albert Dejvid, odmalena je bio živahan, a kao važan član britanske kraljevske porodice oduvek je pod svetlima reflektora. Mediji širok sveta prate svaki njegov korak, ali to ga nikada nije sprečilo u nameri da radi baš ono što je sam zamislio, svidelo se to njegovoj porodici ili ne.

Zaposlili ste se, a niste završili fakultet: Evo kako da nastavite studije uz posao

Zaposlili ste se, a niste završili fakultet: Evo kako da nastavite studije uz posao

PENZIONER STRADAO ZBOG NEMARA HITNE SLUŽBE: Komšije u neverici! "Čuo sam povike i vrištanje!"

PENZIONER STRADAO ZBOG NEMARA HITNE SLUŽBE: Komšije u neverici! "Čuo sam povike i vrištanje!"

"NE MOGU DA HODAM NI TRI METRA" Vođa pokreta antivakcinaša umro od korone u teškim mukama (FOTO)

"NE MOGU DA HODAM NI TRI METRA" Vođa pokreta antivakcinaša umro od korone u teškim mukama (FOTO)

Čim je počeo da izlazi, tabloidi su jedva čekali da ga prate u svakoj avanturi i skandalu. Ipak, najveći od svih u kojima se našao svakako je onaj kada je uhvaćen kako ludo partija u Las Vegasu. Dok se on provodio i očito bio uveren da se to neće saznati, fotografi lepo zaradili od slika koje su ustupili medijima. Nije trebalo dugo da te fotke obiđu čitav svet, a njegovi besni otac i baka odmah su ga povukli natrag u dvorac.

Fotografirao se i go sa prijateljima te sa čašama na bradavicama. Iza njega su brojni noćni izlasci tokom kojih je znao i da upadne u bazen zbog čašice previše, a neretko se ljubakao s devojkama u javnosti.

Među njegovim poznatim skandalima je i onaj kada se na jednoj zabavi pojavio u nacističkoj uniformi, zbog čega je kraljicu mesecima bolela glava. Međutim, tu nije stao. Često je pričao neprimerene šale, pio skupi šampanjac, završio je čak na lečenju od zavisnosti od alkohola na jedan dan, a bili su tu i fizički sukobi s fotografima koji su samo čekali da ga ulove u sledećem ludom izlasku.

princ Hari
princ Hari
Foto: Profimedia

Neko vreme njegov otac je zapošljavao ljude koji su princa pratili na putovanjima kako bi ga sprečili da drugo jutro njegovo lice bude na svim svetskim naslovnicama. Ništa nije moglo zaustaviti mladog razuzdanog princa, pa čak ni venčanje njegovog brata Vilijama pre deset godina. Onda je slavio sa prijateljima do 3 ujutro, a navodno je skočio i sa balkona jednog hotela te je povredio nogu.

Sve se promenilo preko noći kada je Hari odlučio da postane ozbiljan te je upoznao Megan Markl i venčao se s njom. Ipak, šokovi za kraljevsku porodicu nisu ni tu prestali, a princ i danas ređa skandal za skandalom, još otkako mu je Velika Britanija postala mala i kišovita te je kraljevski život odlučio da zameni holivudskim pa se preselio u Los Angeles. Kako sada stvari stoje, princ će morati dobro da se preznoji kako bi prehranio svoju porodicu jer su on i Megan odstupili sa svih kraljevskih dužnosti i makli se iz sigurne zone prihoda kod kuće.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd