fbpx
Skip to main content
auto

SEO ZA VOLAN NOVOG AUTA I ONDA JE SVE KRENULO PO ZLU: Kakav "let" kolima sa prvog sprata autosalona (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Telangana Today
Incident se desio u Indiji

Kupovina novog automobila za mnoge je uzbudljiv trenutak, ali za jednog Indijca to baš nije bio slučaj. Snimak sigurnosne kamere Tatinog autosalona u Indiji prikazuje kako je kupovina novog automobila u trenutku pošla po zlu.

 

U početku videozapisa može se videti kako novi vlasnik sedi za volanom automobila, dok prodavac stoji pored vozačevih vrata i objašnjava mu detalje o automobilu. Vozač u tom trenutku kreće da pritiska gas. Iako je plan bio da se auto spusti sa sprata autosalona na tlo, vozač nastavlja da pritiska gas i to dovodi do naglog ubrzanja i onda auto prelazi preko rampe i pada na prizemlje autosalona.

Kako se otvaraju staklena vrata koja vode do hidraulične rampe, čini se kako je plan bio spustiti novo vozilo s kata autosalona na tlo. Međutim, vozačeve akcije vode do velikog ubrzanja automobila, prelaska preko rampe i konačno, pada na prizemlje autosalona.

Lokalni mediji prenose kako su vozač i jedna druga osoba ozleđeni tiokom incidenta i hitno prevezeni u obližnju bolnicu.

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd