fbpx
Skip to main content
Namamio devojku praveći se da je taksista

JEZIVI SNIMCI SA KAMERA! Predator se predstavljao kao taksista, pa namamio žrtvu u auto, zlostavljao je i mučio

Foto: Video printscreen/ South Wales Police
Nakon što je uočio svoju žrtvu, 18-godišnjakinju, kako napušta noćni klub, gledao je kako razgovara sa drugim taksistom, a zatim je krenuo za njom pre nego što se zaustavio i ponudio joj prevoz do kuće

Seksualnom napadaču koji se predstavljao kao taksista, kako bi namamio tinejdžerku u svoj automobil pre nego što ju je napao, Apelacioni sud je utrostručio kaznu.

Rikardas Mikukis (33) vrebao je svoje žrtve oko centra Kardifa u svom crvenom automobilu "ford kuga" u ranim jutarnjim satima.

UGAŠENA JE SVAKA NADA: Nema više šansi da ima preživelih u ruševinama u Majamiju (FOTO)

UGAŠENA JE SVAKA NADA: Nema više šansi da ima preživelih u ruševinama u Majamiju (FOTO)

POŽAR U GRČKOJ: Bukti vatra na Hiosu, stanovnici evakuisani (VIDEO)

POŽAR U GRČKOJ: Bukti vatra na Hiosu, stanovnici evakuisani (VIDEO)

JAK ZEMLJOTRES POGODIO GRČKU: Na udaru jedno od najlepših ostrva, omiljeno letovalište Srba

JAK ZEMLJOTRES POGODIO GRČKU: Na udaru jedno od najlepših ostrva, omiljeno letovalište Srba

Nakon što je uočio svoju žrtvu, 18-godišnjakinju, kako napušta noćni klub, gledao je kako razgovara sa drugim taksistom, a zatim je krenuo za njom pre nego što se zaustavio i ponudio joj prevoz do kuće.

Misleći da je licencirani taksista, pristala je, ali ubrzo je postala sumnjičava kada je Mikukis neočekivano skrenuo i odvezao ih prema osamljenom području.

Mikukis, čiji je naknadni napad kasnije opisan kao "noćna mora svake žene", mirno je zaključao ženu u automobil pa je izašao da puši cigaretu.

Zatim se vratio i seksualno napao žrtvu ljubeći je i dodirujući je. Devojka je uspela da pobegne i da zaustavi drugi automobil koji je bio u prolazu.

Mikukis je porekao seksualno zlostavljanje, ali je proglašen krivim nakon suđenja i zatvoren na 15 meseci ranije ove godine.

Starije sudije utvrdile su da je Mikukis opasan prestupnik i povećale su kaznu na jednu do četiri i po godine zatvora sa dodatnih pet uslovne kazne.

Nakon saslušanja, gospođa Frazer je rekla:

- Mikukis je iskoristio ranjivu ženu nudeći sigurnost, a u stvarnosti tražio je samo da iskoristi prednost. Drago mi je da je Apelacioni sud smatrao da mu je potrebno povećati kaznu i nadam se da današnja odluka pruža određenu utehu njegovoj žrtvi.

Narednik Mark Vonakot rekao je:

- Nakon što sam pogledao snimke sa kamere i intervjuisao izbezumljenu žrtvu, ne sumnjam da je Rikardas Mikukis proračunata i predatorska osoba koja je te noći izašla tražeći žrtvu. Ovo je imalo poguban uticaj na nju, srušivši joj samopouzdanje i poverenje u druge, i nadam se samo da joj današnje izricanje presude pruža određeno zatvaranje ove priče i omogućava joj da započne obnovu svog života. Takođe se nadam da će pružiti samopouzdanje ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja, koje se možda nerado izjašnjavaju. Imamo posebno obučene službenike i radimo sa širokim spektrom usluga podrške kako bismo osigurali potpunu podršku žrtvama.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd