fbpx
Skip to main content
Plaža

SVE JE MOGAO DA ZAMISLI, ALI NE I OVO: Dve žene ga pozvale na nudističku plažu, pa ga umalo ubile

Foto: Profimedia/ilustracija
Sve je mogao da pomisli da će se dogoditi, ali ne i ovo

Brazilac Rodrigo Kalabrio (34) iz Aruane opljačkan je i umalo ubijen kada je na jednoj nudističkoj plaži naseo na zamku dve gole devojke koje su se sunčale.

KORONA DIVLJA RUSIJOM: Situacija dramatična, treći dan zaredom rekordan broj mrtvih

KORONA DIVLJA RUSIJOM: Situacija dramatična, treći dan zaredom rekordan broj mrtvih

SAZNALA DA JE POZITIVNA NA KORONU, PA NAPRAVILA HAOS: Sve je zaprepastila svojim ponašanjem

SAZNALA DA JE POZITIVNA NA KORONU, PA NAPRAVILA HAOS: Sve je zaprepastila svojim ponašanjem

NAKON NESTANKA PROGLASILI GA MRTVIM: Porodica ga prežalila, a onda je usledio potpuni šok

NAKON NESTANKA PROGLASILI GA MRTVIM: Porodica ga prežalila, a onda je usledio potpuni šok

Rodrigo je šetao promenadom, kada je otišao i nešto dalje do nudističke plaže, ne očekujući da će mu se tamo dogoditi nešto što će zauvek pamtiti.

- Put je od te plaže vodio do drugog dela mesta, gde mi je bio prijatelj. Poželeo sam da jednom prođem tu, da vidim ima li kupača, da li tu uopšte neko zalazi. S leve, kopnene strane primetio sam da na nekoj klupi sede dva momka od oko 25 godina koja su nešto gledala na telefonu. Posle nekoliko metara, video sam kod stene dve devojke kako se gole sunčaju i pričaju. Jedna se okrenula, ošacovala me je i pitala koliko je sati - napisao je Rodrigo na Fejsbuku, a prenosi portal opovo.com.br.

Nakon što joj je odgovorio, druga mu je dobacila da je "sladak" i da bi volele da im se pridruži.

- Ne poznajem muškarca koji bi ovo odbio. Bilo mi je malo čudno koliko su otvorene i konkretne, ali to mi se i dopalo. Potom sam se skinuo i ja i legao kraj njih. Dok mi je jedna nešto pokazivala na obali, druga je, što nisam primetio, pozvala onu dvojicu sa klupe i oni su se u trenutku stvorili iznad nas. Uzeli su mi stvari i pitali živim li blizu. Videvši da mi se ne piše dobro, rekao sam da nisam iz grada i zamolio sam ih makar šorc da mi ostave da ne idem nag kroz grad. Tada je jedan od njih izvadio pištolj i zapretio da će me ubiti ako budem bilo šta još pitao - prepričava Rodrigo.

Dok mu je bilo prećeno, devojke su se obukle i u roku od minut, dva, sve četiri osobe su nestale u nekom šipražju s druge strane staze.

- Ostavili su mi majicu i šorc i pobegli u nepoznatom pravcu. Uzeli su mi telefon i novčanik. Sva sreća pa me nisu i fizički napali. Prijavio sam slučaj policiji, iako sam znao da ih neće pronaći - ističe Kalabrio.

Policajci su mu rekli da više ne prolazi tim delom obale, jer se tamo više niko i ne kupa, a i nije jedini koji je opljačkan ovog leta.

- Rekli su mi da te četiri osobe po svemu sudeći nisu iz Aruane, već nekog susednog mesta, kao i da su im na tragu - dodaje čovek koji je, da bi se malo osetio kao muško, ostao bez novca i telefona.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd