fbpx
Skip to main content
dečak

"IZBOŠĆU TE NOŽEM, ZAPALIĆU I TEBE I MALOG" Jezivi detalji iživljavanja muškarca nad sinom (3) i ženom

Foto: Profimedia/ilustracija
Zlostavljao vlastito dete i ženu.

Zbog iživljavanja nad trogodišnjim sinčićem i suprugom kojima je pokušao da nanese teške telesne povrede i pritom im pretio smrću, na Županijskom sudu u Zagrebu na pet i po godina zatvora nepravosnažno je osuđen Elvis Beganović, od ranije poznat policiji.

HRVATI U ŠOKU! Ajkula uplivala u plićak na Korčuli "Ovo je ostvarenje najgorih noćnih mora" (VIDEO)

HRVATI U ŠOKU! Ajkula uplivala u plićak na Korčuli "Ovo je ostvarenje najgorih noćnih mora" (VIDEO)

NEVREME POKOSILO KOMŠILUK! Pljusak paralisao ulice glavnog grada, tukao i SNAŽAN GRAD - izdato novo upozorenje (VIDEO)

NEVREME POKOSILO KOMŠILUK! Pljusak paralisao ulice glavnog grada, tukao i SNAŽAN GRAD - izdato novo upozorenje (VIDEO)

CEO KNIN ZAVIJEN U CRNO: Danas sahrana dečak koji je umro zaključan u automobilu

CEO KNIN ZAVIJEN U CRNO: Danas sahrana dečak koji je umro zaključan u automobilu

Osuđen je zbog tri krivična dela, tačnije povrede detetovih prava, pokušaja nanošenja teških telesnih povreda i pretnji smrću, a u kaznu zatvora će mu biti uračunato pola godine, koliko je do sad proveo iza rešetaka. Ujedno mu je izrečena i sigurnosna mera lečenja od zavisnosti od droge, a s obzirom na lošu finansijsku situaciju, sud ga je oslobodio sudskih troškova, ali mu je produžio istražni zatvor jer je kazna viša od pet godina.

U sudnici, dok je u lisicama stajao između pravosudnih policajaca, mumljao je pod medicinskom maskom o visini kazne, a kad je sutkinja počela opširno da obrazlaže presudu, Beganović je negodovao klimajući glavom.

Njegov zločin dogodio se 16. juna 2020. u stanu u Gajnicama, gde se skrivao od policije jer su bile na snazi dve objave adrese. Trogodišnji sin nije hteo da spava pa ga je Beganović u spavaćoj sobi udario govoreći mu: "Ćuti, ćuti, je*em ti mater, što se dereš!" Zatim mu je stavio ruku na usta pa se dete koprcalo i izmicalo, nakon čega je uzeo jastuk te mu ga pritisnuo na usta i na nos.

Dete se nastavilo izmicati te je Beganovićeva partnerka pritekla detetu u pomoć. Stala je između supruga i sina pa je i njoj naneo ogrebotine. U jednom je trenutku svojim telom legla iznad deteta da ga zaštiti, a Beganović ju je, prema optužnici, više puta udario šakom po leđima i po glavi zadavši joj povrede, počevši od preloma nosne kosti do podliva i otoka.

Kulminacija iživljavanja bile su pretnje koje je porodici uputio Beganović: "Ubiću te. Odrobijaću te. Još ne spavaš, izbošću te nožem... Zapaliću i tebe i malog".

Kao olakšavajuću okolnost sutkinja je uzela u obzir sreću da je nanošenje teških telesnih povreda ostalo na pokušaju dok su mu otežavajuće činjenice da je dela počinio prema osobama koje su inferiorne, da je zlostavljao vlastito dete, da je višestruko osuđivan.

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
35 Beograd