fbpx
Skip to main content
Zdravko Krivokapić

IGROKAZI KRIVOKAPIĆA I KATNIĆA: Ko sad tu priča istinu? Glavni tužilac tvrdi da ne zna ništa o bilo kakvoj veleizdaji

Foto: Profimedia
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izjavio je večeras da je danas čuo da se spremalo njegovo hapšenje ''zbog veleizdaje'' u slučaju da je potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom u Beogradu, koji je, kako kaže, protivustavan.

Glavni specijalni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić izjavio je večeras da nema nikakvih informacija o navodnom planu za hapšenje predsednika Vlade Zdravka Krivokapića.

- Niti znam šta je premijer radio u Patrijaršiji, niti sam informisan da je planirao da izvrši krivično delo veleizdaje, niti sam planirao da ga hapsim - kazao je Katnić za Antenu M.

On je tako prokomentarisao večerašnju tvrdnju Krivokapića za TV Vijesti, da je danas čuo kako mu je spremano hapšenje zbog navodne veleizdaje, ako u Beogradu potpiše Temeljni ugovor.

Podsetimo, crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izjavio je večeras da je danas čuo da se spremalo njegovo hapšenje ''zbog veleizdaje'' u slučaju da je potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom u Beogradu, koji je, kako kaže, protivustavan.

Na pitanje ko bi ga uhapsio, rekao je da bi to bio Specijalni državni tužilac Milivoje Katnić.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd