fbpx
Skip to main content
Policija u Banjaluci

DETALJI UBISTVA U DOBOJU: Supružnici nasmrt pretukli predsednika kućnog saveta zbog BIZARNOG razloga

Foto: Profimedia
Zločin se desio u subotu u ulici Svetog Save u Doboju

Edin Agić (32) i njegova nevenčana supruga Biljana Janković (60) napali su i usmrtili starca Jelisiju Đukića (70), jer ih je on upozoravao na nedolično komšijsko ponašanja i na njihove obaveze kao stanara zgrade u kojoj je on predsednik kućnog saveta.

BRUTALNO UBILI KOMŠIJU: Osumnjičeni za zločin u Doboju na ispitivanju

BRUTALNO UBILI KOMŠIJU: Osumnjičeni za zločin u Doboju na ispitivanju

OZBILJNO STANJE U SLOVENIJI: Širenje zaraze uzelo maha! Stručnjaci nezadovoljni stopom vakcinacije

OZBILJNO STANJE U SLOVENIJI: Širenje zaraze uzelo maha! Stručnjaci nezadovoljni stopom vakcinacije

VATRA BUKTI NA HRVATSKOM PRIMORJU: Vatrogasci uz vazušnu podršku gase dva POŽARA

VATRA BUKTI NA HRVATSKOM PRIMORJU: Vatrogasci uz vazušnu podršku gase dva POŽARA

Zločin se desio u subotu u ulici Svetog Save u Doboju, a kako se saznaje nesrećni starac je brutalno pretučen nasmrt u hodniku zgrade u kojoj je živio. Agića i Jankovićevu policija sumnjiči za ubistvo, a oni su juče predati u nadležnost postupajućeg tužioca Okružnog tužilaštva u Doboju. Prema nezvaničnim informacijama, Đukića je najverovatnije pretukao sam Agić, ali to se još ispituje, prenosi Srpskainfo.

– Tek kada se saslušaju osumnjičeni moći ćemo da kažemo više o ovom slučaju. Nakon ispitivanja biće odlučeno koje mere će biti preduzete protiv njih – rekao je dežurni tužilac.

Prema informacijama iz istrage kobnog dana Agić i njegova nevenčana supruga Janković susreli su Đukića na hodniku zgrade i on ih je opet upozorio na ponašanje i obaveze stanara.

– Došlo je do svađe i tuče tokom koje je, najverovatnije Agić starca udario više puta po celom telu. Udarao ga je dosta jako i nesrećni starac je pao i udario glavom od tlo. Đukić je brzo posle toga preminuo. Osumnjičeni su nameravali da prikriju zločin, jer su na licu mesta pokušali da naštimaju da sve izgleda da je starac sam pao u hodniku. Istražiocima su govorili da se on sam stropoštao i da ga oni nisu tukli – rekao je izvor blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, nevenčani supružnici Agić i Jankovićeva žive kao podstanari u zgradi kojoj je Đukić bio predsednik kućnog saveta.

– Često su se sukobljavali sa njim, jer ih je upozoravao na neke obaveze kao podstanara. Navodno je to motiv sukoba, ali još uvek istraga traje pa nisu poznati svi detalji kako se desio zločin i koja je uloga osumnjičenih – rekao je izvor.

Iz Policijske uprave Doboj, navodeći inicijale, ranije su potvrdili da su uhapsili dve osobe zbog ubistva.

– Uhapšeni su E.A. i B.J. za koje postoji osnov sumnje da su u Doboju lišili života J.Đ. Navedeno krivično delo je izvršeno u hodniku stambene zgrade u ulici Svetog Save u Doboju, a žrtva i izvršioci su bili komšije – navodi se u saopštenju policije.

Obdukcijom tela ubijenog Đukića utvrđeno je kako je preminuo usled prestanka disanja zbog višestrukog loma rebara.

– On je zadobio povrede po celom telu u sukobu sa jednim ili više osoba, a polomljeno mu je više rebara. Ima i povredu na glavi, ali ona nije mogla da dovede do smrti. Nema povreda nanesenim nožem ili vatrenim oružjem – rekao je specijalista sudske medicine Željko Karan, navodeći kako nije u prilici da se izjašnjava čime je udaran nesrećni starac, niti koliko je zadobio udaraca.

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd