fbpx
Skip to main content
GO SNS Šabac

GO SNS Šabac demantuje Zelenovića: Prljavi pokušaji da se oduži izborni proces i prekroji volja naroda

Foto: GO SNS Šabac
Gradski odbor SNS Šabac demantovao je navode Zelenovića da je kandidat za gradonačelnika Aleksandar Pajić sa kriminalcima upao u prostorije Gradske izborne komisije

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac demantovao je večeras kao neistinite navode Nebojše Zelenovića da je kandidat za gradonačelnika Srpske napredne stranke Šabac Aleksandar Pajić sa kriminalcima upao u prostorije Gradske izborne komisije, kao što nije istina da Srpska napredna stranka opstruiše sednicu GIK.

- Činjenica je da članovi, koji su pod uticajem Dušana Petrovića, na prljav način pokušavaju da oduže izborni proces i zbog toga su oni na koje on ne može da izvrši uticaj odlučili da stupe u štrajk glađu - navodi se u saopštenju.

- Ujedno, ovim putem pitamo Nebojšu Zelenovića, zbog čega kriminalci čuvaju kuće Budimira Pavlovića, Dušana Petrovića, pa čak i njegovu - navodi GO SNS Šabac.

Zelenović, kao i predsednik GIK Budimir Pavlović izjavili su da su članovi GIK iz SNS "upali na sednicu" komisije i ne daju ostalim članovima da izađu iz prostorija GIK.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd