fbpx
Skip to main content
vojislav-seselj

KAKO JE VUČIĆ REAGOVAO NA ATENTAT ĐINĐIĆA Šešelj otkrio: Lažu, tad nije pio ni kap alkohola

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
"Nisam se radovao kada je ubijen Zoran Đinđić" poručio je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i lider SNS-a pre par dana, reagujući na laži iznete u tajkunskim medijima.

A da se nije ni veselio niti napio, kako su izmišljali, potvrdio je i Vojislav Šešelj, lider SRS-a. On je u razgovoru otkrio kako je tekao razgovor između njega i Vučića koji su tada bili partijske kolege, ali su potpuno različito gledali na atentat koji se dogodio 12. marta 2003. godine.

- Ne mogu se setiti svake reči koju sam izgovorio kad sam pričao sa Vučićem, ali znam da sam rekao da je ta džukela zaslužila da bude ubijena zato što je izdajnik, a najviše zbog odluke da isporuči Slobodana Miloševića Haškom tribunalu, na najsvetiji srpski praznik, Vidovdan - rekao je Šešelj, i dodao da aktuelni predsednik Srbije nije delio njegov stav.

"DA LI SI SE NEKAD DROGIRAO?" Haos u studiju - niko nije očekivao ovakav Šešeljev odgovor (VIDEO)

"DA LI SI SE NEKAD DROGIRAO?" Haos u studiju - niko nije očekivao ovakav Šešeljev odgovor (VIDEO)

ISPLIVALA ISTINA O TITU I JOVANKI! Strogo zabranjeno bilo da se slika - Broz sa sobom vodio devojku od 29 godina

ISPLIVALA ISTINA O TITU I JOVANKI! Strogo zabranjeno bilo da se slika - Broz sa sobom vodio devojku od 29 godina

"EVENTUALNO ČLANSTVO" Šta je Makron tačno želeo da poruči na Samitu EU-Zapadni Balkan?

"EVENTUALNO ČLANSTVO" Šta je Makron tačno želeo da poruči na Samitu EU-Zapadni Balkan?

- Vučić je, kao i uvek, i tada bio bolećiv. Rekao mi je: "Nemoj tako, Vojo, poznavali smo ga, on je svakako politički bio poražen, sledeće bi izbore izgubio". Vučić je bio zabrinut i uznemiren zbog ubistva, govorio je da tako nešto nije smelo da se desi - otkriva lider radikala, i dodaje:

- Ja sam nastavio, rekao sam da je Đinđića stigla božja kazna.

Šešelj ističe i da je smešna i glupa priča da se Aleksandar Vučić nakon atentata na Zorana Đinđića napio.

- U to vreme on uopšte nije pio ni kap alkohola, nikada ga nisam video da pije. Iznenadio sam se kada sam se vratio iz Haga pa pročitao da je on ljubitelj vina - kaže predsednik SRS-a.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić
Tanjug/​Rade Prelić

Podsetimo, predsednik Vučić je prokomentarisao napise u pojedinim medijima da iza rehabilitacije Zvezdana Jovanovića, ubice Zorana Đinđića, stoji vlast. On je rekao da nije tačno da se radovao kad je ubijen Zoran Đinđić i da je dokaz te tvrdnje njegov razgovor sa Vojislavom Šešeljom.

- Iz poštovanja prema predsedniku stranke čiji sam bio član, neću otkriti šta sam odgovorio - rekao je Vučić, ali dodao da je taj razgovor sniman i da snimak postoji.

Vučić je podsetio da su mnogi puštali balone kad je ubijen Slobodan Milošević, a sada mu prigovaraju zbog Đinđića, ali da se on ne raduje kad je neko ubijen.

- Kažu da sam bio pijan, ne samo da nisam bio pijan... Bio je naš politički protivnik, ali ja nisam vi da slavim kada neko umre, kao što su oni pravili žurku na Trgu republike kada je Milošević preminuo - kazao je Vučić.

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd