fbpx
Skip to main content
Dragan Đilas

"ĐILAS ODAVNO IZGUBIO VEZE SA STVARNOŠĆU" Na njegovu sramnu izjavu reagovali narodni poslanici SNS-a

Foto: Profimedia
Bahato, u svom stilu Đilas je potvrdio da su protesti jedino što može da ponudi građanima, kao i da je ulica jedini način da se dočepa vlasti.

Povodom laži i obmana Dragana Đilasa, oglasio se Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik.

- Ako je neko i imao sumnje da je Dragan Đilas odavno izgubio veze sa stvarnošću, onda je njegova današnja izjava to samo još jednom potvrdila.
Potvrdila je da Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić nemaju posla sa političarima već sa ucenjivačima, lopovima i secikesama koji su umislili da im po rođenju valjda pripada da budu na vlasti i da tu narod ne treba i ne sme ništa da se pita.

USPELA AKCIJA PRED MEČ “ORLOVA” - MOZZART DONIRA MILION DINARA ZA LEČENJE MALE VANJE Humanitarna inicijativa Fudbalskog saveza Srbije, Grada Beograda i kompanije Mozzart izazvala veliku pažnju javnosti

USPELA AKCIJA PRED MEČ “ORLOVA” - MOZZART DONIRA MILION DINARA ZA LEČENJE MALE VANJE Humanitarna inicijativa Fudbalskog saveza Srbije, Grada Beograda i kompanije Mozzart izazvala veliku pažnju javnosti

"I VIŠE SAM NEGO TUŽAN" Iako je Joanikije ustoličen, srpski patrijarh poslao emotivnu poruku vernicima (FOTO)

"I VIŠE SAM NEGO TUŽAN" Iako je Joanikije ustoličen, srpski patrijarh poslao emotivnu poruku vernicima (FOTO)

BRNABIĆEVA POSETILA VIŠEČLANU PORODICU ĆUK: Politika SNS-a je briga o ljudima (FOTO)

BRNABIĆEVA POSETILA VIŠEČLANU PORODICU ĆUK: Politika SNS-a je briga o ljudima (FOTO)

Po toj njihovoj "logici" Dragan Đilas je valjda prepošteni i skromni mesija koji nije ukrao 619 miliona evra i nije ostavio bez posla pola miliona građana Srbije.

Toliko je prolupao da je sad počeo da drži predavanja jednoj Angeli Merkel kojoj nije ni do malog prsta. Drži predavanja svima u Evropi, jer su valjda svi oni slepi i glupi što pružaju podršku predsedniku Republike Srbije, a ne njemu, koji je Beograd i Srbiju zavio u crno. Jer ko su oni da imaju svoje mišljenje i da podržavaju Srbiju koja je konačno postala moderna i uređena zemlja. Trebaju po toj njegovoj „logici“ da prvo njega okrenu i pitaju za mišljenje, kao što ga zovu novinari i urednici njegovih medija kako bi dobili direktivu šta smeju, a šta ne smeju da pitaju, šta smeju, a šta ne smeju da pišu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

A što se tiče protesta. Nagledali su se građani Srbije prethodnih godina kako izgledaju ti njegovi "mirni" protesti sa upadima u RTS sa motornom testerom, nasilnim upadima u Narodnu skupštinu Republike Srbije i lomljenjem ruku i nogu policajcima koji samo rade svoj posao. Videli su jako dobro i kako izgleda ta njihova idealna vlast, koja se svodi na to da njima pripada sve, pa i reklamne sekunde na RTS-u, a građanima jedno veliko ništa. Ali koga briga za narod, bitno je da se njegovi računi po belom svetu pune, jer sve je malo.

I neka se ne nada da se njega i njegovih jurišnika iz bivšeg režima neko plaši. Neka se ne nada da će preko ulice da se vrate na vlast, nek se ne nada i da će građani na bilo kojim izborima glasati za njega.

Građani Beograda i Srbije na aprilskim izborima glasaće za Aleksandra Vučića, jer je samo on garancija da će Srbija nastaviti da se razvija i da se uzdiže kao nikada u svojoj istoriji - istakao je on.

Prazne priče, u kojima čak i ne skriva da ne zna kako se odvija dijalog bez posredstva stranaca, kao i da ne zna sa čime će evroparlamentarci izaći pred njega, kako kaže, govori o njegovoj nezaineteresovanosti za bilo šta sem za dolazak na vlast - navodi zamenik šefa odborničke grupe SNS i narodni poslanik Nemanja Joksimović.

Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

- Posebno je interesantno što bez obzira na ishod dijaloga on već sada govori kako to nije dovoljno pa je i pticama na grani jasno da svaka njegova izjava u vezi sa navodnim nefer izborima, nije ništa više od pravljenja alibija za izborni fijasko koji ga očekuje.

Pamte građani Đilasove "mirne" proteste, zato mu više niko ne veruje kada to najavljuje, pamte građani kako je ovaj prebogati tajkun tuđu decu gurao u prve redove zarad ličnog interesa.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić
Tanjug/​Jaroslav Pap

Kada govori o tome da građani nemaju dovoljno informacija valjda polazi od sebe. U vreme njegove vlasti nije se moglo naći ni jedno slovo kritički napisano, a razloga je bilo milion. Čak je i pokojna Verica Barać u svojim izveštajima govorila kako su mediji zarobljeni i pod kontrolom jednog čoveka, Dragana Đilasa, pa je njegovo licitiranje na tu temu vrhunac licemerstva.

Da građani sve odlično znaju, ali pre svega pamte, dokaz je i što je njegov rejting na nivou statističke greške. Za to mu nije kriv ni Aleksandar Vučić, ni SNS, već isključivo samo on. Građani su prozreli da Đilas vidi vlast samo kao polugu za ostvarivanje ličnih interesa, kao način da od propalog češkog preduzetnika dođe do 20 miliona evra samo u nekretninama, a da svojim firmama obezbedi prihod od 619 miliona evra.
Niko mu nije kriv što kada je bio u prilici nije uradio nešto za narod, već je samo radio za sebe i svoj džep. Umesto kukanja, bolje je da uputi izvinjenje građanima za sve što im je loše učinio. Sa Đilasom ili bez njega, izbori u aprilu će po ko zna koji put dokazati da politika ekonomskog napretka, izgradnje, razvoja, politika novih fabrika i radnih mesta koju predstavlja Aleksandar Vučić jeste politika koju žele građani za sebe, ali i za svoju decu kao i generacije koje dolaze.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd