fbpx
Skip to main content
Novinarka Pinka Gordana Uzelac

UHAPŠEN pristalica Dveri! Napadač na novinarku Gordanu Uzelac bio u alkoholisanom stanju (VIDEO)

Foto: TV Pink/Printscreen
Policija započela istragu

Batinaši lidera Dveri Boška Obradovića nisu mogli da otrpe pitanja novinarke Pinka Gordane Uzelac, pa su u svom besu i nemoći fizički nasrnuli na nju.

SKANDAL: Batinaši lidera Dveri Boška Obradovića napali novinarku Gordanu Uzelac: Udarili je pesnicom (VIDEO)

Goran Vesić povodom brutalnog napada na novinarke Pinka: Ovo je krivično delo za koje mora da se odgovara (VIDEO)

Jedan od pristalica Dveri je čak pesnicom udario Gordanu Uzelac, koja je barem 30 centimetra niža i 30 kilogram lakša od njega. Obezbeđenje televizije Pink je brzo reagovalo i sprečilo dalje nasilje.

Nebojša Stefanović
Nebojša Stefanović
Foto: Srbija Danas

Prema rečima ministra policije Nebojša Stefanovića radi se o D. V. (45) iz Lučana koji je priveden i trenutno se nalazi na ispitivanju.

- Napadač je bio u alkoholisanom stanju - dodao je ministar  Stefanović.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da poznaje Gordanu Uzelac, koja je sitna žena i koja nije nikome ništa nije uradila.

- Ovo lice će biti predato tužilaštvu, ovo je čist fašizam u teoriji kako ga knjige opisuju, kažu da se stvara negativna medijska atmosfera, da vi je stvarate, ljudi poput Obradovića, Stamatovića, Jankovića, Jeremića - istakao je Stefanović, ističući da jedna televizija ima pravo na drugačiji stav.

- Jel treba da tučete novinare jer imaju drugačije mišljenje od njihovog stava i tako se kreira atmosfera mržnje - zaključio je on.

Novinarka Gordana Uzelac je posle napada završila u Urgentnom centru.

Prema izjavi jedne od koleginica Gordane Uzelac, ona sada nije dostupna za izjave, dok ostali novinari Pinka, u ovom trenutku daju izjave policiji.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd