fbpx
Skip to main content
porodica Đokić

DŽONIĆ 50.000 EVRA DOBIO KAO NAGRADU ZA UBISTVO! Otkriveno koliko se novca nalazilo u gepeku Gorana Đokića

Foto: SD/Ilustracija/Facebook/Goran Džonić
Stanovnici Moravca sve glasnije pričaju o novim detaljima

Ko je sve i zbog čega učestvovao u likvidaciji tročlane porodice Đokić? Kakva je uloga sinova uhapšenog Gorana Džonića, brata od tetke ubijenog vlasnika menjačnice? Kakvu ulogu su u ovom gnusnom zločinu igrali braća Milošević, koji su uhapšeni u petak? 

JEZIVO PONAŠANJE DŽONIĆA, GLUMI LUDILO NA SASLUŠANJIMA: Novi detalji istrage, evo zvog čega je upleo sinove

JEZIVO PONAŠANJE DŽONIĆA, GLUMI LUDILO NA SASLUŠANJIMA: Novi detalji istrage, evo zvog čega je upleo sinove

LIKVIDACIJA ĐOKIĆA SAMO JEDNA U NIZU! Ova monstruozna porodična ubistva potresla su celu Srbiju

LIKVIDACIJA ĐOKIĆA SAMO JEDNA U NIZU! Ova monstruozna porodična ubistva potresla su celu Srbiju

ŠOKANTNI DETALJI ISTRAGE! DŽONIĆ SAM IZVRŠIO UBISTVO? Policija utvrdila da je Goran lažno optužio sinove - NIJE IMAO POMAGAČA

ŠOKANTNI DETALJI ISTRAGE! DŽONIĆ SAM IZVRŠIO UBISTVO? Policija utvrdila da je Goran lažno optužio sinove - NIJE IMAO POMAGAČA

Goran Džonić, kome je, kao i njegovim sinovima, u subotu određen pritvor, penzionisani vatrogasac, brat od tetke ubijenog Gorana, prvo je progovorio o svim detaljima gnusnog zločina, da bi kasnije počeo da se brani ćutanjem. Ipak, dok je sarađivao, on je otkrio mnogo toga.

Zahvaljujući njegovom iskazu, otkriven je pištolj u njegovoj kući u Aleksincu, za koji postoji velika verovatnoća i da je i oružje kojim je ubistvo počinjeno. Ostaje pitanje kako to da je pištolj bio kod njega, a postoji pretpostavka da je njegov deo zadatka posle likvidacije bio i da sakrije to oružje.

U GEPEKU NAJMANJE 200.000 EVRA

Meštani Moravca kažu da je Džonić i ranije imao pištolj, ali da ga je vratio kako ne bi morao da plaća porez, piše Objektiv. Za novac koji je pronađen zakopan u dvorištu imanja njegovog mlađeg sina Stefana pretpostavlja se da je bila nagrada za usluge tokom organizacije ubistva.

Određeni tragovi navode da je dobio oko 50.000 evra, pošto, da je sam radio, sigurno bi imao veću sumu. Pretpostavke govore i da je ubijeni Đokić u noći zločina kod sebe imao najmanje 200.000 evra sakrivenih u specijalno napravljenom sefu u gepeku automobila koji je vozio. Postoje i drugi dokazi koji Džonića povezuju sa ovim strašnim zločinom.

Stanovnici Moravca su čuli da policija ima video-materijal na kome se vidi kako na dan zločina Goran puni kanistere koji se nalaze u gepeku automobila koji je vozio. Pronađen je i žuti skuter za koji se veruje da ga je Džonić vozio tokom noći u kojoj je počinjen ovaj zločin koji je uznemirio čitavu Srbiju.

Iako je prošao prvo poligrafsko ispitivanje, Goran Džonić je kasnije još jednom testiran. Kako se saznaje, tada je pao pošto na polovinu pitanja nije odgovorio istinito. Tada je i pokušao da u sve uvuče i sinove.

ZBOG ČEGA SU SINOVI SUMNJIVI

I Milan i Stefan Džonić prvobitno su prošli poligrafska ispitivanja koja su ponovljena i tokom subote. Svima je posebno sumnjiv Goranov mlađi sin Stefan.

sinovi Gorana Džonića
Foto: Facebook

- On je poznat kao nadmen mladić. Pre izvesnog vremena se i razveo. A sada smemo da kažemo da smo ga i viđali sa braćom Milošević, za koje smo čuli da su uhapšeni - kaže jedan od meštana Moravca.

Ono što je velika novina jeste da se ubijeni Đokić odranije poznavao sa braćom Milošević, Kostadinom i Konstantinom. Određene informacije govore da su oni imali i određenu vrstu saradnje kada je reč o transakciji novca.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd