fbpx
Skip to main content
Milorad Ulemek Legija

Šok u sudnici! Legija dao znak kroz staklo, u tom trenutku ustala njegova supruga. Prisutni zbunjeni

Foto: Profimedia
U Specijalnom sudu danas na optuženičkoj klupi bio je i Zvezdan Jovanović

Olivera Jovanović (49), supruga Zvezdana Jovanovića (52), osuđenog za ubistvo premijera Zorana Đinđića, i njena prijateljica pravnica Biljana Nikolić ušle su juče zajedno u sudnicu Specijalnog suda, iako se spekulisalo da između atraktivne plavuše i nekadašnjeg zamenika komandanta pripadnika „Crvenih beretki” postoji nešto više.

Danas počinje ponavljeno suđenje za ubistvo Frimermana

Detalji nasilja u Ljigu: Muškarac uhapšen posle KRVAVOG PIRA nad suprugom!

Specijalni sud
Foto: Srbija Danas

Jovanović je bio srećan kada je u publici video svoju suprugu i Nikolićevu, koje su sedele jedna do druge i povremeno se grlile u sudnici, pa se sav srećan okretao i slao im srca.

- Zvezdan je bio srećan kada je video svoju crvenonokosu i plavu ženu - kroz smeh je rekla Nikolićeva za list i istakla da sa Jovanovićem nije u ljubavnoj šemi.

Prvi put u sud je juče došao i Jovanovićev sin Nemanja (23), što je osuđenog za ubistvo srpskog premijera posebno obradovalo. U sudnicu je na pola sata juče skoknula i Aleksandra Ivanović (43), supruga Milorada Ulemeka Legije (49), osuđenog za atentat na Đinđića, sa kojom je on kroz staklo komunicirao mimikom.

Do nje je sedela i njegova majka Natalija, a onda im je Legija na pauzi dao znak da idu kući.

Milorad Ulemek Legija
Foto: Profimedia

Suđenje za pobunu „Crvenih beretki” u novembru 2001. juče je odloženo za 28. jun zbog predloga Legijine odbrane da se na sudu suoče lider LDP Čedomir Jovanović i svedok saradnik Dejan Milenković Bagzi u vezi sa različitim izjavama datih u vezi sa protestom.

Sud će da odluči o predlogu za saslušanje Milana Veruovića, telohranitelja Zorana Đinđića.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd