fbpx
Skip to main content
Saša Dujović

SRPSKI POLITIČAR SE UBIO ZBOG NJE! Incident, vriska, a ona u crnini plakala (FOTO)

Foto: Kopernikus TV Printscreen/Facebook/Jelena Spagovic
Jelena je priznala da je ubila bogatu penzionerku i zapalila je.

Medicinska sestra i majka malog dečaka, Jelena Špagović (27) i ćerka krajem jula tragično preminulog političara Saše Dujovića, kojoj se sudi za svirepo ubistvo komšinice, devizne, nemačke penzionerke Majde Garović (81) iz Zemuna,  danas se dva puta zbog oca rasplakala na glavnom pretresu

VELIKO PRIZNANJE ZA FSS I MOZZART – UEFA NAGRADILA PROJEKAT „FUDBAL JE ZA SVE, FUDBAL JE ZA DEVOJČICE“!

VELIKO PRIZNANJE ZA FSS I MOZZART – UEFA NAGRADILA PROJEKAT „FUDBAL JE ZA SVE, FUDBAL JE ZA DEVOJČICE“!

SKANDAL NA SUĐENJU ĆERKI POLITIČARA! Jelena svirepo ubila komšinicu: Ovo je SVINJARIJA (FOTO)

SKANDAL NA SUĐENJU ĆERKI POLITIČARA! Jelena svirepo ubila komšinicu: Ovo je SVINJARIJA (FOTO)

ZAPALILI VOZILA DA IH ZASTRAŠE! Oglasila se porodica devojke koja je prijavila Snajpera za nasilje (VIDEO)

ZAPALILI VOZILA DA IH ZASTRAŠE! Oglasila se porodica devojke koja je prijavila Snajpera za nasilje (VIDEO)

Zbog smrti oca, Špagovićeva je pred Višim sudom bila u crnini, vidno iznurena. 

Prvi put su joj suze tekle dok je pred novim sudijom, trećem u ovom postupku, iznosila odbranu za nezapamćeni zločin iz juna 2019, a drugi put i to znatno više, kada je u hodniku Palate pravde u pauzi suđenja neko u opštem metežu dobacio, "Otac joj se ubio, nije teško zaključiti zašto. Nije mogao da se nosi sa sramotom".

Jelenu niko ne posećuje u zatvoru

Tokom svedočenja pred Višim sudom brat Špagovićeve je otkrio da je nju u zatvoru samo posećivao njihov pokojni otac, da bi mu sudija na to rekla da i on ima pravo ukoliko želi da posećuje sestru iza rešetaka. 

Jelena Špagović
Foto: Printscreen/Facebook/Jelena Spagovic

 Inače, incident u kojem je morala da reaguje i sudska straža isprovocirala je sestra Jelene Śpagović sa advokatom Špagovićeve, Dušanom Čkonjevićem kada su zajedno napali postupajućeg predstavnika Višeg javnog tužilaštva zbog pitanja koja je uputio bratu Špagovićeve Momčilu Dujoviću, ali i njoj samoj. 

- Jesam li ja nekom vikao ili se obratio, ja nemam ništa ni sa slučajem, ni sa svadjom u hodniku - rekao je Dujović pokušavajući da se distancira od sestrinog ispada. 

Okrivljena Jelena priznala je da je ubila Garovićevu ali se pravdala time da je krvarenje starice zbog njenih udaraca u glavu kuhinjskim posuđem potpuno obeznanilo usled čega je izgubila kontrolu nad sobom. Jelena je više od sat vremena ubijala Majdu i potom je spakovala u kofer i prevezla do Krčedina gde je zapalila u kontejneru, što je primetio jedan meštanin i o tome obavestio policiju. Medjutim, o paljenju svoje žrtve Jelena nije navodno imala snage da govori jer je slomila smrt oca.

- Psihički sam loše, naročito poslednjih mesec dana od kad mi je preminuo otac - kazala je Špagović.

- Nisam u stanju dalje da pričam, ostajem pri svemu što sam ranije rekla - rekla je okrivljena. 

Političara uništio ćerkin zločin, nije mogao sa se nosi sa njenim grehom

Prema rečima upućenih, nekadašnji poslanik i poznati političar, koji je bio i predsednik Udruženja ratnih vojnih invalida Srbije svih ratova Saša Dujović više nije mogao da se nosi sa tugom koja ga je zadesila kada je saznao da su njegovi ćerka Jelena, ali i njegov sin optuženi za ubistvo starice. Sin je kasnije oslobođen pravosnažno, dok je ćerka priznala zločin.

Dujović je od 2002. godine bio politički аktivаn u Pokretu veterаnа Srbije. Nа Osnivаčkoj skupštini Pokretа veterаnа Srbije 2009. godine izаbrаn je zа predsednikа, a naredne godine je reizbran na tu funkciju. Bio je i narodni poslаnik u Skupštini Srbije u sazivu od 2008. do 2012. i od 2012. do 2014. godine.

Dujović je 2019. godine dao ostavku i povukao se iz politike nakon zločina ćerke i to je javno potvrdio.

- Iz moralnih razloga i mogućeg postupka svoje dece ja sam podneo ostavke na sve funkcije. Žao mi je žrtve, žao mi je zbog poteza, najžalije mi je kao roditelju zbog svega što se desilo. Iskreno se izvinjavam i građanima Srbije. Ja sam ratni veteran koji se dugo borio i branio državu, ali tako je kako je. Sve u svemu ja od javnosti ne bežim, moja deca, ako su kriva, moraju da odgovaraju kao svi koji su krivi - rekao je Dujović tada. 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd