fbpx
Skip to main content
Slađana Arnautović

"ZAVRŠIĆU NA NASLOVNIM STRANAMA, O MOJOJ SMRTI ĆE SE PRIČATI" Rođak tragično nastradale Slađane (17) na sahrani ispričao JEZIVE detalje

Foto: Društvene mreže
Slađana (17) iz Zemun Polja, koja je stradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u ovom naselju, sahranjena je danas na Novom bežanijskom groblju

Uz jecaje i suze na večni počinak su je ispratili roditelji, sestra, rodbina, prijatelji...

PREGAŽEN PEŠAK U USTANIČKOJ ULICI: Hitna pomoć i policija na licu mesta

PREGAŽEN PEŠAK U USTANIČKOJ ULICI: Hitna pomoć i policija na licu mesta

FALSIFIKOVAO SKORO 100.000 DOLARA: Policija uhapsila LAŽNOG POLICAJCA na granici

FALSIFIKOVAO SKORO 100.000 DOLARA: Policija uhapsila LAŽNOG POLICAJCA na granici

NA KOJIM ULICAMA PRESTONICE SE NAJČEŠĆE GINE? "Crne tačke" Beograda, evo koji su glavni UZROCI nesreća

NA KOJIM ULICAMA PRESTONICE SE NAJČEŠĆE GINE? "Crne tačke" Beograda, evo koji su glavni UZROCI nesreća

- Dušo moja, lepa - začuo se tužan glas Slađanine majke, koja je sva skrhana od bola jedva stajala pored kovčega, kao i njeni otac i sestra.
Na njihovim licima suza suzu sustiže. NJihovi prijatelji drhtavim glasom nam pričaju da je bila “fina devojka, čiji se život prerano ugasio”.
Oko kovdžega se u kapeli nalazila gomila raznobojnog cveća. U jednom trenutku su se čuli samo jecaji. Osećao se miris sveća, a neko od prisutnih je dobacio da je vazduh postao “težak”.

Iz gužve je izašla žena, Slađanina rođaka, ona je odjednom vidno prebledela od tuge koju nije mogla da sakrije, pa su je polivali vodom kako bi došla sebi.

Jedan Slađanin rođak je kazao da je devojčica predosetila sopstvenu smrt. Kako je ispričao, nekoliko dana uoči tragedije je svojoj majci navodno kazala, kako će završiti na naslovnim stranama i da će se o njenoj smrti pisati.

– Ne znam da li je predosetila smrt, ali nikada neću zaboraviti ono što nam je njena majka ispričala. Desetak dana pred smrt, Slađana je rekla svojoj majci da će biti veoma popularna. Kazala joj je da će završiti u svim novinama i da će njena sahrana biti velika i da će se o tome pisati. Šokirao sam se, kada sam to čuo, tužno je... – ispričao je u razgovoru za 24sedam.

Splet okolnosti

Slađana A. je u svom kratkom životu dva puta spasena sigurne smrti. Jednom dok je bila beba, a drugi put kada ju je, sa desetak godina, pokosilo vozilo. Međutim, kobnu vožnju po naselju sa maloletnim J. J. (16), koji je, prema sopstvenom priznanju, seo za volan „pežoa“ pod dejstvom alkohola, nije preživela.

Saobraćajna nezgoda dogodila se kada je automobil marke „pežo“, koji se kretao Kurirskom ulicom, i svega na oko kilometar od kuće Arnautovića, sleteo s puta na desnu stranu i najpre udario u betonski stub, potom u drvo, a nakon toga u banderu električne energije.
U ovoj nezgodi teške povrede zadobili su devojčica (8) i dečak (10), inače rođena sestra i brat vozača, dok su on, njegova devojka (14) i Marija A. (19), starija sestra nastradale Slađane, lakše povređeni i pušteni kući.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd