fbpx
Skip to main content
Milan i Stefan Džonić

MILAN I STEFAN IMAJU ALIBI ZA NOĆ KADA SU ĐOKIĆI UBIJENI: Džonićevi sinovi te noći bili na poslu, evo zašto su UHAPŠENI I ODVEDENI U PRITVOR

Foto: Facebook/Printscreen
Na imanju Stefana Džonića u Moravcu, podsetimo, pre nekoliko dana pronađeno je 43.000 evra za koji se veruje da je pripadao ubijenoj porodici Đokić.

Džonićevi sinovi, Milan i Stefan, nisu mogli direktno da učestvuju u samom zločinu kobne večeri, jer su vreme izvršenja dela obojica radili.

PORODICA OSUMNJIČENE BRAĆE ZA UBISTVO ĐOKIĆA OČAJNA "Prete nam, živimo u paklu, naši sinovi su greškom uhapšeni"

PORODICA OSUMNJIČENE BRAĆE ZA UBISTVO ĐOKIĆA OČAJNA "Prete nam, živimo u paklu, naši sinovi su greškom uhapšeni"

ŠOK OTKRIĆE: Dijanin Coka "počistio" stan advokata Miše Ognjanovića posle njegovog ubistva!

ŠOK OTKRIĆE: Dijanin Coka "počistio" stan advokata Miše Ognjanovića posle njegovog ubistva!

"DETE JE BILO CELO U KRVI" Dečaka (2) izujedao pas lutalica u Čačku! Deda opisao detalje jezivog napada

"DETE JE BILO CELO U KRVI" Dečaka (2) izujedao pas lutalica u Čačku! Deda opisao detalje jezivog napada

- Stefan Džonić koji je pripadnik Vojske Srbije je u noći između 26. i 27. septembra bio u kopnenoj zoni bezbednosti, a drugi sin Milan Džonić koji je vatrogasac bio je u smeni na poslu. Oni su uhapšeni da bi se proverilo da li su na neki način bili upoznati sa time šta je njihov otac uradio - kaže izvor.

Na imanju Stefana Džonića u Moravcu, podsetimo, pre nekoliko dana pronađeno je 43.000 evra za koji se veruje da je pripadao ubijenoj porodici Đokić. Veći deo novca je bio zakopan u voćnjaku ispod šljive, a manji je bio sakriven u njegovoj kući, u usisivaču!

Obojica sinova su, navodno prošla poligraf u prvom krugu nakon ubistva Đokića, ali zbog težine dela potrebno je pouzdano proveriti imaju li neku vezu sa zločinom.

Podsećamo, Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon današnjih saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv trojice okrivljenih Gorana Džonića, kao i njegovih sinova Stefana i Milana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Nakon saslušanja njima je određen pritvor do 30 dana kako bi se sprečio uticaj na svedoke koje je potrebno ispitati, kao i zbog visine zaprećene kazne za navedeno krivično delo, čije je izvršenje uznemirilo javnost.

Milan Džonić
Foto: Facebook/Printscreen

Stefan Džonić, jedan od dvojice sinova Gorana Džonića radi kao vojnik, dok je drugi Milan krenuo očevim stopama i zaposlen je kao vatrogasac.

Kako se već pisalo, Goran Džonić je tokom prvog saslušanja pokušao upravo sinove da okrivi za monstruozni zločin. Tada su obojica Goranovih sinova ispitani i obojica su prošli poligraf, nakon čega su pušteni.

Policija je tada već imala materijalne dokaze koji upućuju na to da je Džonić učestvovao u stravičnom, a pronađeno je i oružje kojim su Đokići ubijeni.

Pred kućom Gorana Džonića juče je celog dana dežurala policija, nakon vesti da je, navodno, na saslušanju odao saučesnike u monstruoznom ubistvo Gorana (57), Gordane (65) i Lidije (25) Đokić.

Osim toga, na početku Moravske ulice u Moravcu, gde se nalaze kuće osumnjičenog i žrtava, na betonu je juče napisan crvenim sprejom grafit "Pravda za Džoniće". Da apsurd bude veći, grafit je napisan ispred bandere na kojoj je zalepljena umrlica Đokića.

Podsetimo, tročlana porodica Đokić, Goran, Gordana i Lidija, ubijeni su 26. septembra neposredno nakon ponoći kada su se vraćali kolima kući iz Moravca, gde su proveli dan kod Goranove majke, do Aleksinca gde su živeli. Na tom putu, kako se sumnja, na žutom skuteru, presreo ih je upravo njihov rođak Goran Džonić. Na koji tačno način ih je namamio do atara sela Moravac, gde su potom brutalno ubijeni hicima iz pištolja, a potom su njihova tela zapaljena, za sada nije poznato. Nakon zločina, ubica je iz Đokićevog sefa koji se nalazio u automobilu odneo veliku svotu novca, a automobil i skuter je zapalio na drugoj lokaciji, u ataru sela Tešice, kako bi uništio dokaze.

Tela Đokića pronađena su tek šest dana nakon zločina i tada je počela opsežna istraga i potraga za ubicom. Policija je prisustvovala i sahrani ubijenih kako bi pratila da li se neko čudno ponaša s obzirom da je odmah bilo jasno da je u ubistvu učestvovao ili ga izvršio neko iz Moravca ili okoline jer je odlično poznavao teren. Ovoj sahrani prisustvovali su i članovi porodice Džonić. Ono što u tom trenutku niko nije očekivao je to da će dvadeset dana kasnije za zločin biti osumnjičen Goranov brat od tetke, sa kojim je bio izuzetno blizak i u kog je imao veliko poverenje. Još šokantnije bilo je kada je Džonić u policiji za zločin optužio svoje sinove! U međuvremenu policija je pronašla oružje kojim su Đokići ubijeni, novac koji im je otet, ali i brojne druge materijalne dokaze.

 

Sinoć, nakon saslušanja Gorana Džonića koje je trajalo gotovo celog dana, policija je uhapsila i njegove sinove, Milana i Stefana i njima je kasno sinoć određen pritvor do 30 dana.

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd