fbpx
Skip to main content
Porodica Đokić

EKSKLUZIVNO ZA SD Majka uhapšene braće u šoku: "Garantujem životom - moji sinovi nemaju veze sa ubistvom, ne poznaju nikoga"

Foto: Srbija Danas/Privatna arhiva/YTPrintscreen/Objektiv
Milijana navodi da je policija uzela sve kamere sa njihove kuće te očekuje da će se snimcima dokazati da njena deca nisu kriva.

Meštani sela Moravac su u paničnom strahu od momenta kada se dogodilo najkrvavije ubistvo koje iz dana u dan trese Srbiju. Veruju da, kako kažu, slede nova hapšenja ljudi koji se dovode u vezu sa monstruoznim ubistvom Gorana Đokića (47) Gordane (46) i njihove ćerke Lidije (25).

SVEDOCI KLJUČNI U SLUČAJU UBIJENIH ĐOKIĆA: Krvave pare došle glave Džoniću - ovo je čovek koji je napravio brutalan korak u istrazi

SVEDOCI KLJUČNI U SLUČAJU UBIJENIH ĐOKIĆA: Krvave pare došle glave Džoniću - ovo je čovek koji je napravio brutalan korak u istrazi

DŽONIĆ 50.000 EVRA DOBIO KAO NAGRADU ZA UBISTVO! Otkriveno koliko se novca nalazilo u gepeku Gorana Đokića

DŽONIĆ 50.000 EVRA DOBIO KAO NAGRADU ZA UBISTVO! Otkriveno koliko se novca nalazilo u gepeku Gorana Đokića

JEZIVO PONAŠANJE DŽONIĆA, GLUMI LUDILO NA SASLUŠANJIMA: Novi detalji istrage, evo zvog čega je upleo sinove

JEZIVO PONAŠANJE DŽONIĆA, GLUMI LUDILO NA SASLUŠANJIMA: Novi detalji istrage, evo zvog čega je upleo sinove

Za portal SrbijaDanas.com oglasila se majka uhapšene braće Konstantina i Kostadina Miloševića, Milijana, koja vidno uznemirena i u stanju šoka ističe da svojim životom može garantovati da njena deca nemaju nikakve veze sa ubistvom porodice Đokić.

- Oni čak nisu ni poznavali ni Gorana Džonića, ni porodicu Đokić, ni ljude sa kojima se dovode u vezu - kaže nam očajna majka uhapšene braće i dodaje:

- Pitajte bilo koga u Moravcu o meni, mom suprugu i deci, i svako će vam potvrditi da nikome zlo ne bi učinili.

Đokići
Foto: Youtube/Printscreen/Objektiv TV

Majka uhapšene braće Milošević rekla je da oni vredno rade za svaki svoj dinar i da im nikakve pare nisu bile potrebne.

- Već četiri generacije unazad gradile su ovu kuću, njima nije bio potreban nikakav novac - rekla je majka.

Majka ističe i da je policija uzela sve kamere sa njihove kuće te očekuje da će se snimcima dokazati da njena deca nisu kriva.

Inače, majka uhapšene braće Milošević Milijana sa svojim suprugom već nekoliko godina živi i radi u Štokholmu.

- Nisu oni krivi za ovaj zločin. Njihova je nesreća i velika je šteta što žive u tom prljavom selu u koje su se doselili mnogi - rekla nam je vidno potresena Milijana.

Podsetimo, Đokići su kidnapovani, ubijeni i spaljeni između 26. i 27. septembra, a prvoosumnjičeni je Goran Džonić, njihov rođak iz istog sela.

Nakon brze policijske akcije i prikupljenih dokaza, Goran Džonić, brat od tetke ubijenog Gorana Đokića, postao je glavni osumnjičeni za ovo svirepo ubistvo o čemu svedoče brojni dokazi pronađeni tokom istrage. Goran Džonić je na saslušanju u tužilaštvu u Nišu u prvi mah priznao da je počinio ovaj zločin, međutim, kroz samo par sati, Džonić menja iskaz i počinje da propagira priču kako nije jedini učesnik ove tragedije te je uperio prstom na dvojicu muškaraca iz ovog sela, a to su braća Konstantin i Kostadin Milošević iz Moravca, za koje niko u selu ne veruje da su umešani u ovaj monstruozan čin.

Konstantin i Kostadin Milošević, koji su uhapšeni u Nišu, nakon što ih je Goran Džonić (59) označio kao saizvršioce u trostrukom ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca, dva su rođena brata koja žive u okolini Niša i koji su od ranije poznati policijI.

Miloševići su od ranije poznati policiji, a prati ih glas da su dosad u više navrata menjali svoja imena – upravo zbog brojnih krivičnih dela koja su počinili.

Jedan od braće hapšen je 2011. godine u velikoj akciji policiji, zbog sumnje da je bio deo međunarodnog lanca šverca kokaina iz Južne Amerike ka zapadnoj Evropi.

Podsetimo, tročlana porodica Đokić, Goran, Gordana i Lidija, ubijeni su 26. septembra neposredno nakon ponoći kada su se vraćali kolima kući iz Moravca, gde su proveli dan kod Goranove majke, do Aleksinca gde su živeli. Na tom putu, kako se sumnja, na žutom skuteru, presreo ih je upravo njihov rođak Goran Džonić. Na koji tačno način ih je namamio do atara sela Moravac, gde su potom brutalno ubijeni hicima iz pištolja, a potom su njihova tela zapaljena, za sada nije poznato. Nakon zločina, ubica je iz Đokićevog sefa koji se nalazio u automobilu odneo veliku svotu novca, a automobil i skuter je zapalio na drugoj lokaciji, u ataru sela Tešice, kako bi uništio dokaze.

Tela Đokića pronađena su tek šest dana nakon zločina i tada je počela opsežna istraga i potraga za ubicom. Policija je prisustvovala i sahrani ubijenih kako bi pratila da li se neko čudno ponaša s obzirom da je odmah bilo jasno da je u ubistvu učestvovao ili ga izvršio neko iz Moravca ili okoline jer je odlično poznavao teren. Ovoj sahrani prisustvovali su i članovi porodice Džonić. Ono što u tom trenutku niko nije očekivao je to da će dvadeset dana kasnije za zločin biti osumnjičen Goranov brat od tetke, sa kojim je bio izuzetno blizak i u kog je imao veliko poverenje. Još šokantnije bilo je kada je Džonić u policiji za zločin optužio svoje sinove! U međuvremenu policija je pronašla oružje kojim su Đokići ubijeni, novac koji im je otet, ali i brojne druge materijalne dokaze.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd