fbpx
Skip to main content
Dalibor Bogdanović Boća

RASPISANA POTRAGA ZA BIVŠIM POLICAJCEM: Sumnja se da je on organizovao likvidaciju Gorana Kovačevića Goranca

Foto: Printscreen
Za bivšim policajcem Daliborom Bogdanovićem Boćom policija je po nalogu tužilaštva raspisala potragu zbog sumnje da je organizovao likvidaciju Gorana Kovačevića Goranca

Za bivšim policajce Daliborom Bogdanovićem Boćom i još dve osobe raspisana je potraga zbog sumnje da je u Novom Sadu prošle nedelje organizovao likvidaciju Gorana Kovačevića Goranca! Tokom pokušaja egzekucije poznatog kriminalca iz Vojvodine, ubijen je njegov telohranitelj, MMA borac Uroš Stefanović.

Prema nezvaničnim saznanjima Bogdanović je, navodno, krenuo na Kovačevića, jer je sumnjao da on stoji iza nekoliko pokušaja njegove likvidacije. Poslednji put, u zgradi gde živi Bogdanović, pronađena je eksplozivna naprava u aprilu ove godine.To je bio četvrti put da su pokušali da ga ubiju.

Podsetimo, napadači su napravili sačekušu Gorancu koji je sa svojim telohraniteljem pokušao da pobegne među zgrade, međutim napadači su ih sustigli i na njih ispalili kišu metaka. MMA borac bacio se pred Goranca i preminuo na licu mesta, dok je kriminalac prošao sa lakšim telesnim povredama.

U Novom Sadu je od prošle nedelje u toku velika istraga ovog zločina i potraga za nalogodavcem i ubicama!

 
Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd