fbpx
Skip to main content
Velja Nevolja

"IMAO SAM POVREDE I TRAUME" Ilija do detalja opisao kako ga je Belivukova grupa silovala - Zverstvima nije bilo kraja

Foto: Profimedia
Naveo je da ga je Šejić silovao jedno veče u sobi

Zverstvu Veljka Belivuka – Velje Nevolje (38) i njegove bande nije bilo granica! Osim što su mučili i bacali u Dunav zasad pet ljudi iz suprotnog klana, iživljavali su se i nad navijačem Ilijom S. iz Mladenovca, kojeg su mučili i silovali ispod južne tribine Stadiona Partizana. Iako su ga poznavali i pomagali mu, u oktobru 2020. optužili su ga da ih cinkari suparničkom klubu "Alkatraz".

Sa Travellandom luksuz nikad bliži - Dubai od 619€ - Ras Al Kaimah od 599€

Sa Travellandom luksuz nikad bliži - Dubai od 619€ - Ras Al Kaimah od 599€

PIJAN SE ZAKUCAO U AUTOBUS: Vozio bez vozačke dozvole sa 1,53 promila alkohola u krvi

PIJAN SE ZAKUCAO U AUTOBUS: Vozio bez vozačke dozvole sa 1,53 promila alkohola u krvi

HOROR U SRBIJI! Žena motikom ubila vanbračnog supruga - nije poznat razlog svirepog zločina

HOROR U SRBIJI! Žena motikom ubila vanbračnog supruga - nije poznat razlog svirepog zločina

– To jutro sam došao na Stadion Partizana i u momentu kada sam napravio selfi, savatali su me pripadnici južne tribine – Mijat Simeunović (32), Aleksa Šejić (31) i Miloš Lukić Selak (31) i pitali me: "Požarevac, šta radiš tu?" Rekli su mi da pođem sa njima. Udarili su mi šamar i tukli me, a onda spustili niz stepenice stadiona. Tu su se skupili, a među njima je bio jedan kojeg su zvali Krivi. Nešto su se domunđavali, a onda mi je Šejić uzeo telefon i gledao slike, a nisam znao o čemu se radi. Nakon zatišja, ponovo su došli, tukli me pesnicama, a ja sam bio vezan. Stavili su mi izolir traku i vezali ruke.

- Tukli su me, unosili su mi se u facu i govorili:

- "Šta je bilo, došao si da cinkariš, došao si da pratiš Velju…", nakon čega sam im odgovorio da nisam i da sam došao da se slikam. Tukao me Šejić, Aleksa Dunjić, Mijat, Selak i Krivi i govorili: "Je l’, Požarevac, je l’ ti lepo?" Nastavili su da me biju, a onda su izvadili držalju od sekire, a Šejić i Selak su me udarali velikim štapom. Udarali su me po prstima i rukama. Posle su me maltretirali celo veče – ispričao je Ilija S. golgotu kroz koju je prošao, prenosi Objektiv. 

Naveo je da ga je Šejić silovao jedno veče u sobi.

- Rekao mi je: "Žao mi je da te ostavljam tu da mi usmrdiš krevet." Legao sam i skinuo trenerku. Ostao sam u majici i gaćama, a onda sam primetio da neko leži pored mene. Zamolio sam Aleksu da me pokrije, a on mi je digao nogu i napastvovao me. Imao sam povrede, traume od nespavanja - potresno se prisećao Ilija S.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd