fbpx
Skip to main content
Zvicer i Milo

ON JE ZVICERU OBEZBEDIO MILOV AVION! Njegov sin se družio sa Belivukom i Mesarom - neočekivan potez POLITIČARA (FOTO)

Foto: Profimedia/Shutterstock/Ilustracija
Dritan Abazović na konferenciji za medije nije negirao da se Veljovićev sin družio sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem

Bekstvo Radoja Zvicera, vođe "kavačkog klana", avionom koji koristi aktuelni predsednik Crne Gore Milo Đukanović, otvorilo je mnogobrojna pitanja, kao i spekulacije o tome ko je iz crnogorskog državnog vrha obezbedio predsednički avion za Zvicera.

"HOĆEŠ TI NOŽEM DA ODVOJIŠ GLAVU OD TELA?" Do detalja otkriveno kako su se u Belivukovoj klanici rešavali tela - MORBIDNO!

"HOĆEŠ TI NOŽEM DA ODVOJIŠ GLAVU OD TELA?" Do detalja otkriveno kako su se u Belivukovoj klanici rešavali tela - MORBIDNO!

ZVICERU I VUKOTIĆU POMAGALI BEZBEDNJACI: Ovako su birali štekove, novi detalji bekstva vođa škaljaraca i kavčana

ZVICERU I VUKOTIĆU POMAGALI BEZBEDNJACI: Ovako su birali štekove, novi detalji bekstva vođa škaljaraca i kavčana

ĆEVABDŽINICA "VELJA I MARKO" - ADRESA HUMSKA 1" Belivuk poslao tajnu šifru u oglasima, ponovo najavljuju klanja? (FOTO)

ĆEVABDŽINICA "VELJA I MARKO" - ADRESA HUMSKA 1" Belivuk poslao tajnu šifru u oglasima, ponovo najavljuju klanja? (FOTO)

Nezvanično kruže glasine da iza svega stoje savetnik crnogorskog predsednika Veselin Veljović i njegov "operativac" Zoran Lazović.

U prilog ovim spekulacijama ide i činjenica da na konferenciji za medije zamenik premijera ove države Dritan Abazović nije negirao da se Veljovićev sin družio sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, nedavno optuženim vođama grupe koja se u Srbiji tereti za pet svirepih ubistava, silovanje, rasturanje droge, posedovanje oružja, tokom njihovog boravka u Kotoru.

Velja Nevolja
Foto: Printscreen/TV Pink

Politički analitičar i istoričar Vladimir Dobrosavljević, smatra logičnim da iza bekstva Zvicera iz Crne Gore stoji neko iz državnog vrha, jer ne može bilo ko da organizuje let avionom koji koristi predsednik države.

- Zanimljivo je da se bekstvo u Pariz odigralo baš u trenutku kad je Srbija raspisala poternicu za Zvicerom. Ne mogu da tvrdim ko je imenom i prezimenom organizovao avion za Zvicera, ali je jasno da mu je let obezbeđen da ne bi prlčao o korupciji velikih razmera u vrhu Crne Gore - kaže Dobrosavljević.

Mnogi od sagovornika iz Crne Gore nezvanično spekulišu da je avion i bekstvo Zviceru organizovao upravo Veljović u saradnji sa svojim bliskim saradnikom Zoranom Lazovićem.

Veselin Veljović
Foto: Youtube/Printscreen/Vlada Crne Gore

Veselin Veljović, pre nego što je postao savetnik Mila Đukanovića, bio je direktor Uprave policije Crne Gore.

Od tada datira njegova saradnja sa Zoranom Lazovićem, koji je sa mesta šefa sektora za borbu protiv organizovanog kriminala Crne Gore postao pomoćnik direktora policije Veselina Veljovića. Lazović je pre toga bio dugogodišnji šef Agencije za bezbednost Crne Gore, a upamćen je i po snimcima i fotografijama sa svadbe Safeta Kalića iz Rožaja, osuđenog zbog droge, koju je proveo u društvu Darka Šarića i Ljubiše Buhe Čumeta.

Lazović je tvrdio da je na svadbi bio po službenoj dužnosti.

Zoran Lazović
Foto: Facebook/Printscreen/Zoran Lazovic

Sa mesta pomoćnika direktora policije u martu ove godine Lazovića je smenio Abazović.

Bez obzira na to što je smenjen, kako mnogi veruju, Lazović, kao i njegov sin Petar Lazović, zaposlenik crnogorske tajne službe, mogao je u saradnji sa Veljovićem da organizuje avion za Zvicera, upravo zbog njihove dugogodišnje bliske saradnje u policiji.

Svakako bi trebalo napomenuti da je upravo Lazovićev sin Petar u januaru 2020. godine skinuo zabranu ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, što dodatno potpiruje prethodne spekulacije, a bili su pod zaštitom ANB i policije, na osnovu čega je sprečen atentat na njih dvojicu na aerodromu u Tivtu, kad su došli u posetu vođi “kavačkog klana” Radoju Zviceru.

Radoje Zvicer
Foto: detective-info.com.ua
Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd