fbpx
Skip to main content
Dragan Bjelogrlić

"KATARINA RADIVOJEVIĆ VIKALA - JA BIH GA UBILA" Gaga sav u modricama i podlivima - kako se oseća dan posle prebijanja

Foto: Pink/Printscreen
Reditelj filma ''Dara iz Jasenovca'', Predrag Gaga Antonijević, je povodom ove situacije ovog jutra gostovao na TV Pink, u ''Novom Jutru'' kod Irine i Žike

Juče je kao bomba u domaćim medijima odjeknula vest da je glumac Dragan Bjelogrlić brutalno nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića, kom je naneo telesne povrede.

Bahati vozač DROGIRAN bežao od policije u Beogradu pa prošao kroz tri crvena svetla - raspisana POTERNICA

Bahati vozač DROGIRAN bežao od policije u Beogradu pa prošao kroz tri crvena svetla - raspisana POTERNICA

Bol je velika za mnogobrojne rođake: Žitelje Rumenke teško pogodila nesreća u kojoj je nastradao Vukašin

Bol je velika za mnogobrojne rođake: Žitelje Rumenke teško pogodila nesreća u kojoj je nastradao Vukašin

BJELOGRLIĆ "PLEŠE" PO IVICI ŽILETA, SVE ZAVISI DA LI JE LAKŠA ILI TEŽA POVREDA: Glumcu preti zatvorska kazna

BJELOGRLIĆ "PLEŠE" PO IVICI ŽILETA, SVE ZAVISI DA LI JE LAKŠA ILI TEŽA POVREDA: Glumcu preti zatvorska kazna

Dragan Bjelogrlić juče je zadržan u KPZ Niš zbog nasilničkog ponašanja, danas će biti saslušan u tužilaštvu u Nišu, kao i nekoliko svedoka incidenta u hotelu "Ambsador" koji su jedva zaustavili napad na reditelja Predraga Gagu Antonijevića (62), koji je završio sa vidnim povredama na levoj strani lica.

Reditelj filma ''Dara iz Jasenovca'', Predrag Gaga Antonijević, je povodom ove situacije ovog jutra gostovao na TV Pink, u ''Novom Jutru'' kod Irine i Žike.

Te noći sam išao kod doktora, i danas ću ponovo. Nikad se ne zna sa hematomima i trombovima kada je povreda glave u pitanju. Danas mi je bolje, juče je bilo vrtoglavica, ali šta da radim. Mojoj majci je to sve zastrašujuće. Ona je dosta bolesna i ima godina, nju je to užasno pogodilo. to je jedan ružan i odvratan momenat. Grozim se kad pomislim na to, da Bjelogrlić ničim izazvan na najpodliji i najmučkiji način priđe i udari me - počinje Antonijević, pa dodaje:

Predrag Gaga Antonijević
Foto: Pink/Printscreen

Razne laži se objavljuju, da sam ja njega provocirao, to nije istina. Niti sam imao sa njim fizički i verbalni kontakt. Svako ko tvrdi da sam ga provocirao, neka izađe i nek kaže. Te laži lansiraju ljudi oko njega, da se opravda ovaj kriminalni čin. Slaviša Lekić je rekao ''Ruka ti se pozlatila'', da li bi to rekao da je tukao njegovog sina. Marko Živić kaže da sam ja to zaslužio, ne znam zašto, voleo bih da mi to neko objasni. Svoj posao radim časno i pošteno. Postoji potreba da omalovaže sve što se tiče patriotskih filmova - priča Gaga.
Svi su bili u šoku, jer te laži da sam ja provocirao njega... Nikakav kontakt nismo imali, on dolazi iz ugla i udara me bez ikakvog povoda. Biljana Srbljanović se javila i kaže da je čula da sam ja njega provocirao ceo dan, to je ista ekipa. I njoj je smetala ''Dara iz Jasenovca'', njima je bitnije da odu na Sarajevo Film Festival nego bilo šta. Ono što je najvažnije, jeste ovaj način na koji oni to pokušavaju da opravdaju. Ovo je mučki i kukavički i kriminalno što je uradio, umesto da bude primer. Srbija sad vidi ko je ko. Međutim ta agresivnost određenih krugava koji pokušavaju da naprave određene spinove - dodaje Predrag.

Osvrnuo se i na glumicu Katarinu Radivojević koja je svedočila čitavom događaju:

- Katarina Radivojević je prvo vikala ''Nemoj, nemoj...'' , a onda kaže ''Ja bih ga ubila...''. Mi smo sarađivali, pa smo se razišli, tu je verovatno bilo nekog alkohola u krvi. Ko zna šta se pričalo i kako se dizala atmosfera. Kažu da sam uljez na festivali, kao da se ne bavim ovom profesijom - zaključio je Antonijević u ''Novom Jutru''.

- To je jedna kvazi elita, jer Srbija ima i pravu elitu, koja časno radi svoj posao. Dugo smo živeli pod uticajem te kvazi elite, koja je pokušala da nametne jednu vrstu jednoumlja u kulturnom svetu. Nije sramota biti patriota, moramo da verujemo u ovu zemlju, da budemo bolji, a ne da živimo tuđe obrazce i slušamo one koji nam govore da smo loši. Omladina je na pravom putu - zaključio je Gaga.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd