fbpx
Skip to main content
policija

"DOŠAO JE SA NAMEROM DA NAS SVE POBIJE": Drama kod Lazarevca, bahati vozač u punom gasu uleteo komšiji u dvorište

Foto: Srbija Danas
Pet osoba povređeno je u incidentu koji se preksinoć, dva sata iza ponoći, dogodio u selu Sokolovo kod Lazarevca, kada je, kako Vlatko Petrović tvrdi, njihov komšija D. R., kolima uleteo u njihovo dvorište, gazeći sve pred sobom.

Kako je ispričao Petrović, D. R je oštetio i tri automobila, koja su u dvorištu bila parkirana.

IZBEGNUTA STRAVIČNA TRAGEDIJA? Tinejdžer (16) skočio sa Mosta na Adi: Spasila ga rečna policija - prevežen u Tiršovu

IZBEGNUTA STRAVIČNA TRAGEDIJA? Tinejdžer (16) skočio sa Mosta na Adi: Spasila ga rečna policija - prevežen u Tiršovu

NESVAKIDAŠNJI INCIDENT KOD ALIBUNARA: Konj ušetao u kafić, pa ujeo devojčicu za ruku

NESVAKIDAŠNJI INCIDENT KOD ALIBUNARA: Konj ušetao u kafić, pa ujeo devojčicu za ruku

STRAŠNA NESREĆA U NOVOM SADU! Devojka (28) poginula na skuteru

STRAŠNA NESREĆA U NOVOM SADU! Devojka (28) poginula na skuteru

- Povređeni su mi žena, brat, sestra, zet i ja. Brat ima povrede glave, sav je u zavojima. Ženi je povređena noga. Prava je sreća da niko nije nastradao! On je došao s namerom da nas sve pobije, videlo se da namerno udara jedan po jedan auto, a posle je neleteo i na moju porodicu, koja je bila u dvorištu", priča šokirani Petrović.

Petrović objašnjava da sa porodicom živi u Austriji, a da je nedavno došao u Sokolovo kako bi sinu proslavio punoletstvo.

- Za dva dana imaćemo slavlje i u toku su pripreme. Kada smo u subotu uveče završili te poslove, seli smo da večeramo. Odjednom se D. R. pojavio. Išao je kolima direktno na nas. Nastala je panika, razbežali smo se kako nas ne bi ubio na mestu. I komšija D. R. je posle pomahnitalog čina pobegao - prepričava dramu vidno potresen Vlatko Petrović i dodaje da je policija obavila uviđaj, kao i da se za osumnjičenim traga.

Kako kaže, ne može da sa sigurnošću da tvrdi šta je motiv za ovaj sumanuti napad, ali pretpostavlja da je reč o ljubomori.

- D. R. je problematičan i ne pravi probleme samo nama, već i drugim komšijama. Umislio je da je bogom dan i da u ovom selu ima mesta samo za njega. Stalno glumi neko ludilo. Verovatno je njega iritiralo to što mi pripremamo slavlje, što smo sve lepo sredili i pripremili - kaže sagovornik.

- On je već bio u zatvoru. Drži neki otpad i tu non-stop pali nešto. Ma, od njega ne može da se živi! Nadam se da će uskoro biti uhapšen, jer je on opasnost po okolinu - dodaje.

Raspisana potraga Uviđaj trajao četiri sata

Vlartko Petrović kaže da je uviđaj preksinoć trajao više od četiri sata.

- Došli su policajci iz Lazarevca, ali i iz Beograda. Pet patrola je bilo. Prema informacijama koje imam za njim je raspisana potraga - kaže Petrović.

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd