fbpx
Skip to main content
Dijana Hrkalović

(FOTO) HRKALOVIĆKA IMA POSEBNU PORUKU ZA SVE GROBARE! Brutalno odgovorila na prozivku: "Onaj ko stvarno voli, taj ne uništava"

Foto: Instagram/Printscreen/dijanahrkalovic
"Onaj ko stvarno voli taj ne uništava, pozdrav za sve grobare", napisala je Hrkalovićeva na svom Instagram nalogu.

Bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović aktivirala se na društvenim mrežama, pogotovo na društvenoj mreži "Instagram", postavljajući svoje provokativne fotografije, ali i šaljući "tajne" poruke javnosti.


"S obzirom na delo, očekivali smo maksimum" Porodice nastradalih u stravičnoj nesreći u Nišu razočarane i nezadovoljne

VELJA NEVOLJA I IZ ĆELIJE ZATVORA NARUČUJE UBISTVA! Incident u Spužu nezapamćen u krimi obračunima - NASTAVAK RATA

VELJA NEVOLJA I IZ ĆELIJE ZATVORA NARUČUJE UBISTVA! Incident u Spužu nezapamćen u krimi obračunima - NASTAVAK RATA

MOGUĆE NOVE DETONACIJE U VOJNOJ FABRICI "SLOBODA": Demineri uništavaju neeksplodirana ubojita sredstva

MOGUĆE NOVE DETONACIJE U VOJNOJ FABRICI "SLOBODA": Demineri uništavaju neeksplodirana ubojita sredstva

Ovo je zaključak koji se lako može izvesti nakon poslednje komunikacije na Instagramu, u kojoj se pravda navijačima Partizana kako im nije uništila tribinu jer "onog koga voliš, ne uništavaš ga".

Jedan od komentara glasio je: "Bravo Dixi, oprošteno ti je i što si nam tribinu uništila majke mi".

Na to je bivša sekretarka MUP-a odgovorila u svom stilu, i poslala poruku svim grobarima i navijačima Partizana: "A ko zna, možda se na kraju, ipak ispostavi da ja nemam veze sa tim, čudan je život. Onaj ko stvarno voli, taj ne uništava, Pozdrav za sve grobare", stoji u odgovoru Hrkalovićke na Instagramu.

Mada bi mnogi površno zaključili da je u pitanju samo pokušaj pranja pred "grobarima", bivši obaveštajac Božidar Spasić kaže da je posredi tajna poruka upućena ili njenom saradniku, ozloglašenom Veljku Belivuku, koji je pravio ćevape od ljudskog mesa, ili nekome iz policije ko mnogo zna.

- Ovo njeno "kad voliš nekoga, ne uništavaš ga", može da znači da je tajna poruka upućena Veljku Belivuku i njegovoj grupi da ih voli i da ne namerava da ih izda, ali može da bude i tajna poruka upućena nekom od njenih saradnika iz policije. U svakom slučaju, poruka je dvosmislena, ali nije slučajno napisana - smatra Spasić.

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd