fbpx
Skip to main content
Velja Nevolja

ĆEVABDŽINICA "VELJA I MARKO" - ADRESA HUMSKA 1" Belivuk poslao tajnu šifru u oglasima, ponovo najavljuju klanja? (FOTO)

Foto: Printscreen/TV Pink
Klan Veljka Belivuka posle sedam meseci iza rešetaka navodno je poslao poruku da će ponovo praviti ćevape od svojih žrtava!

- Čevabžinica "Veljko i Marko" sve vrste porudžbina. Humska 1. Beograd - glasi oglas u rubrici "Dostava hrane" koji je objavljenu jednim poznatim dnevnim novinama.

Sberbank Srbija nastavlja sa uspešnim poslovanjem u 2021. godini

Sberbank Srbija nastavlja sa uspešnim poslovanjem u 2021. godini

AMATERSKI ISPLANIRANO LIKVIDIRANJE GORANCA: Jedna greška se potkrala i skupo koštala napadače, još uvek se traga za Boćom

AMATERSKI ISPLANIRANO LIKVIDIRANJE GORANCA: Jedna greška se potkrala i skupo koštala napadače, još uvek se traga za Boćom

PINK PANTER UHAPŠEN U HRVATSKOJ: Pljačkali od Dubaija do Monaka, a pred policijom se pravdao ovako (FOTO)

PINK PANTER UHAPŠEN U HRVATSKOJ: Pljačkali od Dubaija do Monaka, a pred policijom se pravdao ovako (FOTO)

Novinari su pozvali brojeve telefona navedene u oglasu, a ispostavilo se da je prvi broj centrala dnevnika koji je objavio oglas dok se na drugom broju nalazi uprava FK Partizan!

- Dobili ste telefon na Partizanovom stadionu, ne znamo o čemu pričate, kakvi ćevapi - bio je zbunjen sagovornik.

Za sada nema odgovora na pitanje ko je platio pomenuti oglas i da li je donesen lično ili poslat mejlom.

Mare i Velja
Foto: Republika

Krvoločni srpski ogranak kavačkog klana, podsetimo, koji se skrivao iza plašta navijača Partizana, imao je svoj štab baš na stadionu u Humskoj 1 pa je mafijaška poruka sasvim jasna:

- Ne odustajemo ni od novih zločina ni od južne tribine!

U bunkeru na stadionu policija je otkrila oružje, među kojem i snajper kojim je navodno planirana likvidacija predsednika Aleksandra Vučića.

Oglas je prema rečima stručnjaka dokaz da Belivukovi saradnici koji su i dalje na slobodi ne miruju i da su u stalnom kontaktu sa svojim šefom.

- Poruke koje su se našle u dnevnim glasilima, upućene od organizatora narko-mafijaškog klana, upućuju da njihova delatnost i dalje funkcioniše. Sa druge strane, poruka je za sve njihove vojnike da će, ako prekrše omertu, zakon ćutanja, završiti u njihovoj ćevabdžinici, kao i prethodnici. Smatram da država i bezbednosni organi moraju što pre da reaguju. U suprotnom možemo izgubiti bitku sa ovim zlom što bi ostavilo dalekosežne posledice po građane i državu - kaže prof. dr Miroslav Bjegović.

Božidar Spasić, nekadašnji operativac DB, kaže da je prenošenje poruka iz zatvora uobičajena praksa.

- Poruke idu preko posrednika, najčešće advokata ili podmićenih stražara, a na kraju završe u nekom oglasu, kao što je ovde slučaj, ili na društvenim mrežama. Što se konkretno ovog oglasa tiče, tu se verovatno misli na kuću u Ritopeku i cilj je da se pošalje poruka da se sklone tragovi koji su eventualno dosad ostali neistraženi. Istraga je i dalje aktuelna tako da bi ovaj oglas svakako policija trebalo da ispita - smatra Spasić.

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd